Rabu, 31 Mac 2010

Apabila Pengemis Original Bertemu Dengan 'Pengemis' Yang Kacak

Hahahaha...Korang rasa apa riak wajah pengemis yang memang betul -betul pengemis apabila berjumpa dengan orang yang berlakon sebagai pengemis yang kacak??

Korang rasa dia jadi apa? Terkejut? Marah? Ketawa? Senyum? Menangis?

Hahahahaha.

P/S : Nanti Aku Cerita...Nak Menghafal Dengan Buat Assignment Nih Walaupun Penat Dan Mengantuk Gila.

CLICK MR POTATO...NANTI AKU DAH HABIS KEJE AKU BALAS BALIK

6 ulasan:

  1. go!go!jeles aku korang budak-bidak U ada assignment..huhu...

    BalasPadam
  2. buh la gmba pengemis ensem tu

    BalasPadam
  3. mesti pengemis tu nak jadi pelakon jugak.
    kot2 dia jadi hensem.

    BalasPadam
  4. haha mesti pengemis tu kata "wei mat lu pehal poyo pakai mekap lebey2 ni?tngok gua guna kcantikan asli ja" haha

    BalasPadam
  5. kau trylah berlakon!
    nanti aku mintak otograp

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.