Isnin, 29 Mac 2010

Duit Nuff Gua Minggu Nih Ialah 4 Juta Weihhhhhh

Hahahaha....lama dah tak dapat 4 Juta yang bersamaan dengan RM4.

Kiranya petua yang aku menuntut dan bertapa tu betullah tu.

Hahaha....thanks pada yang click. Gua pun click untuk ekau juga.

Semoga bergembira bersama - sama.

Jangan lupa click nuff gua selalu yer.

Nak gi shooting kejap. Tata.

20 ulasan:

  1. Penat klik nuff ko ni..hehe 4 juta ek..bagi aku 1.5 juta pun cukup lah..

    BalasPadam
  2. bahagianye ko
    eeheheh tahniah2
    lepas ni eh up lg =D

    BalasPadam
  3. erkk? 4 juta?

    ermmm...untung la ko, bole banje aku sok2

    aku rm5 jek...:(

    ngeeeee

    BalasPadam
  4. yeaaa!! Tahniah bro! jgn lupa click nuff aku jugak nanti yer?!

    BalasPadam
  5. sejuk sket ati aku minggu ni dapat 3 kali ganda dr kau!!

    la la la la la

    BalasPadam
  6. aku dah agak dah...mesti banyak..bak pinjam sejuta

    BalasPadam
  7. bisa belanja saya nasik hayam lemon di pakli sek.7 yah~

    BalasPadam
  8. tahniah dato..
    hua3..oreo baru dapat 3 juta..
    huhu

    BalasPadam
  9. good.
    next week blh rm40 kot?
    :)

    BalasPadam
  10. lu kelik gua punya tak? heh..

    BalasPadam
  11. pergh mentang2 4 juta, dah nak shooting je sekarang.

    BalasPadam
  12. ari2 ko crita pasal nuff,.

    brapa sbnr yg dah ade.?

    BalasPadam
  13. click la kat aku jugak.
    sharing is caring.huakakaka

    BalasPadam
  14. Wah. Tak lama lagi jadi kaya ni.
    Nnti jgn lupa blnja aku wei.
    =D

    BalasPadam
  15. best lah ko. nah aku tambah pendapatan ko lagi eks~ hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com