Sabtu, 27 Mac 2010

Haih, Letih Betul Shooting. Ramai Betul Orang Offer Jadi Watak Utama Nih...

Hahahaha...Tajuk diatas amatlah riak lagi sangat takbur yer. Gua baru balik dari shooting video mandarin. Hah, terbelit lidah gua nak berlakon tadi. Gua pergi shooting dekat I-City tadi. Fuh, penat nak mampus padahal shooting jer pun. Shooting penat maaa...huhuhu.

Esok, ada orang panggil lagi jadi watak utama untuk drama Berbahasa Aneh. Hahaha. Entah apa jadi dekat aku esok pun tak tau lah. Malam nih nak kena buat assignment lagi padahal mata dah macam tak larat dah nak buka. Terpaksalah..nak wat macam mana lagi.

Berkenaan contest tu...sebab apa buat bulan 5? Sebab sekarang hanya ada lagi 2 minggu. Assignment dari 18 sekarang ada lagi 10 nak kena settle. Esok nak kena settle lagi dua assignment. Fuh, sebab tu lah gua buat bulan 5. Gua tengah cuti semester dan tiada tekanan. Jadi, gua nak mengadili pun tak ada tension - tension ker apa. Hahahaha.

Apa - apapun, gua nak out dulu. Letih. Assalammualaikum

9 ulasan:

  1. peh, byk btol assignment...kagum2...

    BalasPadam
  2. hahahak , glamer tol kau .
    apehal ? hahahak .

    BalasPadam
  3. wahh glemer hans.. nk lawan SRK ke.. mcm2 bahasa ni.. bagus2.. rupa pn dah ada.. byk btul assgnment tu, tpi leh shooting2 lgi, hebat gak la.. sye ni ada 2 jer lg tpi srabut sgt3..

    BalasPadam
  4. jumpa nanti nak minta autograph!

    BalasPadam
  5. boleh la aku offer watak utama t tuk filem ak..hahaha

    BalasPadam
  6. sungguh sengal.
    huhuhu.. aku pun lom shoot lagi drama mandarin aku. demn. Huuu~

    BalasPadam
  7. Sama gak lah..
    sis pon baru blajar letak Nuff selepas post..Patutlah nuff x masyukk..
    koz slama ni letak kat sidebar & header jer.. :(

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com