Sabtu, 20 Mac 2010

Hidup Umpama Aiskrim...Nikmatilah Ia Sebelum Cair...Tapi??

Adakah hidup aku sekarang ibarat aiskrim yang sudah cair?

P/S : Gua Perlu Rehatkan Blog Ini Buat Seberapa Waktu...Bye - Bye!!

8 ulasan:

  1. mmmm kalau cair .. cecepat masuk lam bilik sejuk .. nanti kerazz balik macam biasa...

    BalasPadam
  2. haha,gua pun baru lepas rehatkan blog
    ni baru nk kembali balik

    BalasPadam
  3. huh! mcm aiskrim ker? ape2 pun ais krim mmg sedap! eh! la..apesal berhenti blog bro? ape2 pun nnt smbung balik ok! blog ko best bro!

    BalasPadam
  4. salam...hidup ko dh best dh...syukur pd Allah...ok

    BalasPadam
  5. ye , selamat berehat . hahaha

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.