Selasa, 23 Mac 2010

Kepada Followers Baru Sekalian Atau Yang Selalu Komen Entry Gua....

Maaflah kalau gua tak link korang.

Bukan sebab gua taknak link tapi gua tak sempat.

Nanti ada masa gua link kan. Sorry lagi sekali yer.

Gua pun baru link balik blog si blogger ganas Ayu Deathwish. Hahaha.

Apa - apapun thanks atas sokongan korang semua.

11 ulasan:

  1. eh ada twitter? follow alin!
    ALYNnadia hehe~
    mari sama mengfollow!

    BalasPadam
  2. lu link gua blum?
    kalau blum..gua mengamuk!

    BalasPadam
  3. aku ko link ke tak nih??hehe

    BalasPadam
  4. sampai ati tak link!
    hahaha
    byk gila belog list

    BalasPadam
  5. APa ? Tiada maaf bagimu ! Muhahahahahahaha

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.