Selasa, 9 Mac 2010

Gambar Seram Gilerr!! Lepas Korang Tengok Gambar Nih Apa Perasaan Korang?

Sila Jawab Dengan Seikhlas Mungkin?

P/S : Rajin - Rajin Click Lah Nuffnang Aku...Kang Aku Hantar Hantu Nih Kacau Mimpi Korang..Hahaha

72 ulasan:

  1. mula2 rasa cm pelik.

    lps t u rasa klaka plak haha. Lukisan taun bila tu weii?

    BalasPadam
  2. hati aku berbisik...
    "buruk dowh"

    BalasPadam
  3. hahaa..
    firstly..
    rase kelakar..rase cam nak gelak golek2 pown de gak..hahaaa

    yg ke-2 bile ditatap betul2..
    wah seramnyer..hee;)

    BalasPadam
  4. Rasa comel...he..he..

    Air mata darah tuuuuu...

    BalasPadam
  5. Hodoh tak terkata tapi nilai seni tu ada.
    Apa tema lukisan tu?
    tajuk xde susah sikit nak komen.

    BalasPadam
  6. hantu jepun, pakai kimono-sort of- ngn reben dia kat kepala.

    seram-kiut, genre gambar nih;)

    BalasPadam
  7. xdek perasaan
    apakah mksud gmbar itu??

    BalasPadam
  8. takut, muka dia macam hantu, tp riben di kepala dia comel pulak, macam minnie mouse, hehe

    BalasPadam
  9. gambar apa kah ini...hantu jepunn??? Takut ngan mata & taring dia oooo...lariikkkkk!!!

    BalasPadam
  10. rsa takot...tgk skali je...pastu dh tkot nk tgk...

    BalasPadam
  11. NTAH...takde perasaan..rase mcm tgk doraemon jer..HAHA

    BalasPadam
  12. aku terbayang diri sendiri
    && rasa bangga menerpa T_T
    ahaha

    BalasPadam
  13. rasa cm tgk hantu amoi tgh lapo.
    hhe

    BalasPadam
  14. rasa pelek gila kot. haha






    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    BalasPadam
  15. cm gdis melayu secnd last...
    ikhlas ne taw...hahaha

    BalasPadam
  16. macam kelaka seram..ahaha=)

    BalasPadam
  17. perasaan aku berkata "hek eleh.. ko tngok muka aku mesti ko lagi takut hahahaaha.."
    kalau bagi tone dia lagi darker mesti lebih darkness.. hantu ni kemas sangat hahahaha..
    lebih2 plak aku komen yerk.. kwang2 sori2 hahahaha

    BalasPadam
  18. ...ni hantu dari cina tak sukup umur eh..=p

    BalasPadam
  19. ketakutannnnnnnnnnnnnn XD

    BalasPadam
  20. tak tau nak kata apa...kompius la pulak.
    kalau dijadikan woodo seram la kot.

    BalasPadam
  21. alolohh cute gila hantu ni ahhaha

    BalasPadam
  22. asal letak gambar camni?
    seb bek gua xde lemah jantung..

    BalasPadam
  23. errr.. sapa yg lukeih gambaq nih???
    eerrrr...
    secara psikologi saya mentafsir...
    org yg lukis gambar ni tengah mengalami amarah yang mendalam...
    heheheh...

    BalasPadam
  24. Klako dan pelik.... sebab hantu tu nampak katik dan makeup@tak real!

    BalasPadam
  25. mcm harem. tu antu ke makwe lu?

    BalasPadam
  26. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  27. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  28. comel

    cam nak kene penampar

    penyepak pon s0dap ^_^
    huhuhuhu~

    BalasPadam
  29. lepas tgk gambar ni aku rasa nak nyorok belakang almari
    hahaha

    BalasPadam
  30. adesss hans...antu mane plak nii...

    sis baru je masuk satu forum tu , section seram2 pelik2 ni ler..tp malam2 sorang2 berjaga ni sis xberani.....

    tp antu hans ni x menaktkan sgt la

    BalasPadam
  31. perghh..!! cantik!
    barbie dolls versi
    alam angker nih..ha

    BalasPadam
  32. cute tol hantu ni...
    tak takot langsong...
    hahaha

    BalasPadam
  33. rasa diri comel. sbb tengok hantu yg agak comel. hahaha

    BalasPadam
  34. pergh....kalau xklik nuff,hantar hantu????ni dah kes ugut ni!hahahaha

    BalasPadam
  35. Eeeeeeeiiii..takutnye..takutnyeeeeeeeee.. :-p Hahahahantu pakai rebennnnn.. :-p

    p/s: Vote for me at http://vee-midastouch.blogspot.com/2010/03/6th-contestant-ieda-rainbow-princess.html

    Thanks,Hans!

    BalasPadam
  36. comei ja hantu nih....ekekekekek.. sapa buat..

    BalasPadam
  37. cabotttttttttttttttttttttttttt!!!! mimpi antu datang cekik mlm tadi...rupany kena geget dgn org len..hakahakhakaha

    BalasPadam
  38. mcm hans je yang lukis...he he he..tinggi tul imiginasi....

    BalasPadam
  39. haha aku perasan kau kena belajar lukis lagi.haha, ok, kidding =)

    BalasPadam
  40. lawak weyh..
    *gelak guling2*

    BalasPadam
  41. jeng jeng mule2 tgk cam physco je.. lme2 cm klaka pn ader.. ^^hohoho

    BalasPadam
  42. issshh sekali pandang macam tuan punya blog..

    2 kali pandang.. macamhantu raya tak cukup tido

    BalasPadam
  43. wah..antu nih siap mekap n pakai riben lagi..tak takottt

    BalasPadam
  44. comel gila hantu kau.. haha ok2 aku klik. ko pun klik la nuff aku pftttttttt

    BalasPadam
  45. ~ Comel ~ T-T



    *ade satu entry ko tu aku da komen panjang jadik kt sni komen pendek je lah .. hehehe...

    BalasPadam
  46. ni halloween costume ko ke hans?
    hehehehe

    comel tp cam lonely je budak dlm gamba ni.
    smpi menangis drh gitu!
    rase nak pelok2...
    heeee

    :P

    BalasPadam
  47. *speechless tengok gambo tu*

    BalasPadam
  48. hahahhahah...

    dengan jujur lagi ikhlasnya
    nak jawab nih

    bukan gambar hantu yg nampak
    tapi gambar kartun
    so,
    apa yg seramnya
    ekekkekek..

    hans,
    kalo ada iklan nuff keluar leh jer kliks weh, dah kalo tak do?
    camno nak kliks2
    huwaaaaa
    trafikk je la kan
    lallala

    BalasPadam
  49. aiyemm soo sekerrrr. tatott tileww wehhh

    BalasPadam
  50. tu hantu ker?
    dah mcm badut jek aku tgok..
    ;p

    BalasPadam
  51. hans!!! ingat kak lina ni umo 3 taun ke hikhikhik

    tak seram langsung

    BalasPadam
  52. xseramlaa hans...tapi kelakar...target audience ko kanak2 ke??

    BalasPadam
  53. seram giler tgk hantu nih..
    hehehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com