Ahad, 28 Mac 2010

Mahal Betul Makanan Dekat Kedai Paksu Tadi

Seketul ayam
+
seekor ikan keli
+
nasi
+
sambal
+
sedikit ulam
+
teh ais
=
RM8.50

Selalu gua makan paling mahal pun RM6.00 lebih tapi ini sangat mahal lor.

P/S : Jangan Lupa Vote Poll Baru Gua Tau. Selamat Menjawab Soalan - Soalan Tu.

29 ulasan:

  1. ayam capur ikan keli, mau tak mahal

    BalasPadam
  2. seketul ayam rm 2.00
    seekor ikan keli rm 2.50
    nasi (banyak) rm 1.50
    sambai+sedikit(banyak) ulam rm 1.00
    teh ais rm 1.50

    total rm 8.50

    huhu! bayar cepat!!!
    'paksu' mahal
    'poksu' BAIK ^_^

    BalasPadam
  3. skali skale mkn mahal2...

    BalasPadam
  4. aku rasa menu ko amik tuh memang berpatutan kot dengan harga nya kalau ditempat aku kat sini...

    :)

    BalasPadam
  5. uh ok la tu amek lauk ayam plus ikan mmg ler mahal hehe

    BalasPadam
  6. Macam murah je . hahahak .
    ade ayam ngn ikan .

    BalasPadam
  7. hehe.setuju dgn mr feckry. dah ada ayam, then ikan keli lagi, teh ais lagi.mau tak mahal.

    BalasPadam
  8. msak sendiri bro!lg jimat..hik3

    BalasPadam
  9. ok harga tu!

    sbb kalau ayam je kat sini dah rm 2.00 + ikan dah rm 2.50

    BalasPadam
  10. gila.
    tak pernah aku makan sampai 8.50 kalau kat kedai biasa.

    BalasPadam
  11. hui mahalnye skrg kalau makan luar..baik masak sndiri..huhu

    BalasPadam
  12. skali skala.. byr tul lauk.. heheheh..

    pasni gilir2 lauk ayam dgn ikan keli..

    BalasPadam
  13. mak ai..mahal...tp lauk dia perhhh...lama tak pekena ikan keli..

    BalasPadam
  14. mahal giler...bek mkn kfc..hahaha

    BalasPadam
  15. haha,mewah gila makan
    silap tekan kalkulator kot,hak3
    bankrupt klu ari2 kena harga camtuh lunch

    BalasPadam
  16. memang tak bleh belah mahal dia ni. wa bleh dapat chicken chop murahan ni. hehhe.

    BalasPadam
  17. erkk...rm8.50 sekali makan..
    mmg mahal la..tpi agak berpatutan dgn jenis makanan yg ko beli tu hehhe..

    BalasPadam
  18. ni makan ke ape ke ?
    kalau i makan mcm ni ? sampai lusa kenyang !!

    BalasPadam
  19. ikan keli kat uk lagi mahal..7 pound sekor..haaa

    BalasPadam
  20. tu dia!!
    byk gila makan..
    berbaloi la tu..
    heheheee

    BalasPadam
  21. mk aih. aku hari2 makan free jer. bawak roti kosong pn dah boleh mkn ngan traffic jam. hehehehe

    BalasPadam
  22. ayam seketui Rm2.50
    ikan keli seko Rm 2.00
    nasik Rm1.00
    sambal + ulan Rm1.00
    Teh Ais Rm1.70

    service tax Rm 0.80

    semua skali Rm9.00

    agagagaga.. tips Rm1.00

    Rm10.00

    BalasPadam
  23. mahal2 pun untuk perut ko gak.....

    BalasPadam
  24. meh hans pindah kat ktn...kat sini murahlar skit makannya

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com