Jumaat, 19 Mac 2010

Naik Belon Panas Di Putrajaya Hanya RM10 Untuk Seorang

Member Gua lah cakap naik belon tu RM10 untuk seorang.

Tapi, benda tu ada masa dia..mungkin macam dari pukul 9 pagi sampai 12 tengahari...pastu rehat kejap dan mula dari pukul 3 petang sampai ker...

Gua pun tak pasti dan sebab kerja semakin menimbun di waktu yang semakin terhad nih mungkin gua batalkan hajat gua tu.

Tengoklah..kalau ada rezeki gua pergilah....

23 ulasan:

  1. Wah...


    ckLah gayat pada ketinggian...



    Semalam di Bukit Merah Lake Town..anak-anak ajak naik cable chair....tak sanggup!!!

    BalasPadam
  2. murah tu 10 ingit..pegi lah hans.
    pa kal je k.zue tingal jauh klu x mesti dah naik.

    BalasPadam
  3. pegi la bai.. aq pegi sok.. mne taw de rezki tserempak ngn ko ker.. HAHAHA :P

    BalasPadam
  4. Aku pasti ke sana!!! Yeahhh!!!

    :)

    BalasPadam
  5. esok saya pergi!!!!!

    mahu snap2 gambar!

    BalasPadam
  6. tu lar tgk dlm paper ari ni gambo belon panas darth vader...cam best je kan tp kak lina ni gayat

    BalasPadam
  7. murah tu beb!! bila lg.. huhuhu

    BalasPadam
  8. weekend ni gua nak g kot...
    nak gak merasa naik belon panas
    erk888

    BalasPadam
  9. wah!!! boleh buat blog ni cerita nie

    BalasPadam
  10. kalo aku naik belon biasa agak2 lepas x??20sen je

    BalasPadam
  11. macam best , aku nk g tapi malas . hahahak .

    BalasPadam
  12. wah rm 10 je..mampu utk aku naik belon panas itu :-)

    BalasPadam
  13. siyesli???????????
    memang confirm ku akan pergi!!
    heee :)

    BalasPadam
  14. hans, pergilah naik
    kan jauh pun :)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com