Isnin, 15 Mac 2010

Pertama Kali Gua Dapat Buffered Earnings Nuffnang...Jadi Jangan Mengeji Gua...

Hahaha..tadi gua check lah nuffnang gua sebab minggu lepas gua dapat 0 Sen. Mana tahu hari nih dapat RM1 Juta ker kan. Tengok - tengok dapat sikit juga. Haih, tak kisahlah. Sajalah gua click earnings gua tu.

Alih - alih nampak ada buffered earnings campaign name. Tak pernah - pernah plak gua nampak benda nih. So, diharap kalian semua tolonglah click banyak - banyak yer. Hahaha. Tolonglah gembirakan hati gua yang tengah duka melihat midterm CTU gua tadi.

Soalan cam haram jer. Apa ker soalan dia tanya pun gua tak tahu sebab jawapan dia berbelit - belit.
Haih, nak rest kejap before buat assignment dengan group.

Assalammualaikum.

P/S : Tolong Jangan Keji Gua Sebab Gua Suruh Korang Semua Click Iklan Nuff Gua. Gua Mau Minggu Depan Gua Dapat RM5 Juta. Please Tunaikan Permintaan Gua Nih. Hahaha!!

31 ulasan:

  1. gua dh bertahun join nuffnang.. blom smpai masa nk dpt RM 1 juta pn.. ni lu nak RM 5 juta????

    mimpi la lu ni bhai..

    wakakakaka..!

    BalasPadam
  2. 5 juta? erm,,, kejap je tu..

    BalasPadam
  3. oh kita sama laa..hihihi

    first time kot dpt buff earnings..takper2, nnt sama2 klok k...=D

    BalasPadam
  4. Ok..ok..sis Click... Insyaallah..next week ada masyukk RM5 juta.. :)

    BalasPadam
  5. tahniah!
    tahniah!
    hahaha~

    nak 5 juta?
    aku ada 3 kempen buffered ni~
    ko tolong aku dapat 3 kali ganda dari ko dulu la~

    BalasPadam
  6. cepat click daku punye jugk!!jeles nih!

    BalasPadam
  7. aku dah tolong hang klik dah.. semoga dapat RM3 juta.. hehehhehehe

    BalasPadam
  8. Dun wori..kawan akan klik sebanyak mungkin aok punya nuff itu..

    BalasPadam
  9. hahaha yupp
    ramai dpt buff. baik nuff mgu lepas
    hahahahaa.

    BalasPadam
  10. hahahaktuiii... aku da setahun wat nuffnang sekali pun aku x penah dapat pape.. cisss... tapi xpe aku wat nuffnang tuk lawo kan blog je... hahahah

    BalasPadam
  11. bro..leh wat hantaran kwin tu...hehe

    BalasPadam
  12. ewahhh kalau nuff bg aku 5 juta seminggu
    aku sanggup benti blaja
    haha

    BalasPadam
  13. haha...rm 5 juta je???siket nye...hehe

    BalasPadam
  14. hahahAHA..permintaan terlampau

    BalasPadam
  15. aku kasik ko lima jutra ko kasik aku 5 juta aaa ape macam?

    BalasPadam
  16. lu nak kena pijak ker???





















































    hahahaha

    BalasPadam
  17. gile ah kau nak 5 juta.
    bhahah~~
    gudluck dude!

    BalasPadam
  18. dgn entry ni, kompom esok ko akn dpt rm3juta!

    BalasPadam
  19. RM5 juta..

    gua nak sikit je boleh tak..?

    ok,
    gua click untuk gembirakan lu..

    harap lu gembira nanti..
    Kalau dapat RM6 juta, lu kena beri kat gua RM1 juta tue k..

    BalasPadam
  20. apa hang ingat kami ni mesin jana duit hang ka?

    hahahahahah..
    marah ni..marah..

    juz kidding..5 juta? x beragak la hang kalau berangan..

    BalasPadam
  21. mata duitan.. gua nk keji jugak..

    BalasPadam
  22. semua org dapat buffer lol,hehe

    BalasPadam
  23. huh..
    nak keji jugak...
    jeles nih...

    BalasPadam
  24. sumpah gua tak keji..gua clikc untuk lu

    BalasPadam
  25. mula-mula dulu agak lebat benda ni..tapi sekrg dah perlahan terus stop

    BalasPadam
  26. aku tolong doa jelah..nak klik mls..haha

    BalasPadam
  27. impian ko tinggi sangat ni hans (budak jeles sbb dia tak pernah dapat buff lagi hahaha)

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com