Sabtu, 17 April 2010

Ada Apa - Apa Soalan Mahu Tanya Gua?

Jika anda mahu tanya soalan berkenaan :-

1) Cinta
2) Keluarga
3) Pendapat
4) Apa - apa jer lah....
5) Mahu saya menulis tentang apa - apa yang anda rasa mahu tahu

Sila tanya saya disini dengan segera...insyaallah saya akan membalasnya malam ini.
Jika malu untuk bertanya soalan seperti,"Saya nak menjadi kekasih awak. Bolehkah?"....anda boleh emailkan sahaja pada saya.

Harap - harap banyak soalan dapat dikumpul nanti...

Okay, selamat berfikir soalan apa mahu ditanya.

Assalammualaikum.

17 ulasan:

  1. Soalan Anda Bakal Dijawab Malam Nih....Nantikan...Hahahaha

    BalasPadam
  2. hahaha...nak jadi kekasih??? lawak jer kan......

    BalasPadam
  3. saya nak menjadi kekasih awak.bolehkah?

    ha..cepat jawap.hahahhahahhaha
    tade soklan aku bedal jek la soklan ko bg hans...

    BalasPadam
  4. awk rasa sy patut tanya awk ape ekk? wakaka

    BalasPadam
  5. boleh tak hans buh gambar hans dlm blog neh?

    BalasPadam
  6. gua nak tanya, kenapa kencing kena cangkung..?

    BalasPadam
  7. pe pendapat hans lelaki yang minat wane pink? hehee

    BalasPadam
  8. Mengapa debu gunung berapi yang melanda Eropah sekarang ni tak boleh diselesaikan dengan segera?


    "Ceh, ko ni macam Profesor Serba Tau lak, aku tungguu jawapan...)

    BalasPadam
  9. kenapa awak rasa awak ni shah rukh khan?

    BalasPadam
  10. aku nak tanya kenapa ko suruh tanya soalan? hahahaha jwb jgn x jwb! haha

    BalasPadam
  11. email apa class.
    formspring takde ke bro?


    ahahaa. xD

    BalasPadam
  12. kenapa liverpool sangat fool musim ni

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com