Ahad, 4 April 2010

Ada Lagi Seminggu Lebih Jer Lagi Rupanya

Wah, diam tak diam hanya ada lagi seminggu lebih jer lagi untuk menyiapkan kesemua assignment
Alhamdulillah, assignment pun semakin kurang dan masing - masing semua sudah mahu siap.
Hanya tinggal satu lagi assignment yang agak berat dan leceh jugalah.

Banyak benda harus disettlekan untuk assignment tu.

Nampaknya kenalah cepat takut nanti tak siap.

Kalau tak siap bahaya tu.

Okaylah, doakan gua dapat siapkan assignment tu dengan jayanya.

Amin.

3 ulasan:

  1. amin!!arap ko dpt lah siapkan assignment ko tuh eh

    nnti leh wat assignment aku laks hehheh

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.