Ahad, 11 April 2010

Adakah Emosi Mempengaruhi Cara Pemakanan?

Pada sesiapa yang bakal doktor atau siapa - siapa yang tahu pasal kesihatan dan cara pemakanan...gua nak tanya adakah emosi seseorang itu mempengaruhi cara pemakanan dia sehari - sehari.
Macam gua minggu nih gua busy dengan assignment. Jadi gua rasa gua makan terlalu banyak untuk sekali makan...

Hari Jumaat = Nasi putih + ayam kunyit + nasi goreng pattaya + Chocolate shake

Hari Sabtu = KFC Dinner Plate 

Hari Ahad = ?

Macam mana tu? Anda rasa?

6 ulasan:

  1. betul juga.. hehe.. dni tenseyn, makan banyak

    BalasPadam
  2. hak2
    ak kalau xtensyen ker tensyen ker makang byk gop XD

    BalasPadam
  3. aku mkn x ikut emosi, sbbnya aku mmg kuat mkn.hahahhaa

    BalasPadam
  4. kalu tensen bnyak kerja
    slalunya xsempat nak makan
    erm
    tu saya lah

    BalasPadam
  5. ko mkn sme tu nutk skli hidangan or setiap lunch dinner supper ko mkn menu tu??klu stkt 1 hr br mkn tu...tu ok je la

    BalasPadam
  6. hahaaa
    slalo nya klu org bz..
    akan lupe seketika psl mkn...

    klu stress plak..
    ade yg lg kuat makn..
    ade gak yg xlalu mkn sbb terlampau stress..hee

    hans ok lg kOwt..hee;)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com