Sabtu, 3 April 2010

Adakah Ini 'Wanita' Idaman Para Lelaki Yang Diidam - Idamkan Oleh Jejaka? Adakah Nur Elmyra Quensberg Seperti Ini?

Tadi berkunjung ke blog Abang Pengyu dan terjumpalah gambar yang memaparkan 4 dara pingitan yang tahap kecantikannya tak dapat aku nak klasifikasikan.

Aku mengharapkan si gadis pujaanku Nur Elmyra Quensberg tidaklah seperti '4 dara pingitan' di bawah ini :[-



Aku sangat - sangat bersetujulah dengan Abang Peng Yu yang muka berbaju merah tu memang muka minta kaki. Hahaha. Rasa macam nak tapakkan jer kasut dekat muka dia. Hahaha. Ini kalau datang dekat Malaysia nih rasa - rasanya laku ker tak nih? Kalau ada juga manusia yang mahu aku tak tahu nak kata apa dah. Itu memang manusia yang buta segala - galanya. Haha.

Apa - apapun aku yakin Nur Elmyra Quensberg adalah wanita cantik berdarah campur berkulit kuning langsat bermata biru dan berambut lurus dan curl di bahagian hujungnya.

Bila kita bisa ketemu yer?


P/S : Gambar Dekat Atas Nih Kalau Buat Wallpaper Dekat PC Lab Pun Okay Juga Nih. Hahaha.

P/S : Bak Kata Aus Melankolik....Jika Mahu Muntah 60 Kali Seminggu Maka Jadikanlah Pic Nih Sebagai Wallpaper Laptop Anda. Pada Sesiapa Yang Mahu Kurus Mungkin Ini Satu Opsyen Untuk Anda. Mana Tahu Jika Berjaya. Hehehe.

21 ulasan:

  1. bagus buat wallpaper..
    akan membuatkan tekak mual seminggu 60 kali..
    hahahak

    BalasPadam
  2. hahhha..ni boleh buat untuk muntah selama seminggu..topik ni baru saya bincangkan dalam blog kuehtart.com saya..tak tahulah kenapa eh makin ramai golongan2 ni semua??hurmm..pelik2..

    BalasPadam
  3. macam siot jer..name bukan main gah..bile klik..lalu lagi aku nk makan jap lagi.hahaa

    BalasPadam
  4. sumpah aku rase nak muntah skunk ni...
    adoi~~~~igt lawa sangat la tu...

    BalasPadam
  5. perghhh...cute... hahahaaaaa~

    BalasPadam
  6. Haha... Bapok camni memang lahanat pun...

    Tapi kat UiTM SA Bapok takde la sehuduh nie.. Walau ape3 pun, bapok tetap bapok.. Haha

    BalasPadam
  7. hahaha, kalu dtg mesia, mmg sah sah kena halau!

    BalasPadam
  8. yg baju putih kanan tu nampak bulu dada..

    euwww...

    bkn sj nk muntah nk tercirit bagai tgk pic ni...

    BalasPadam
  9. hahahaha.. x mkn 40 hari 40 mlm aku klo wat wallpaper ni.. hahaha

    BalasPadam
  10. krisis identiti yg kronik tahap sawan + gaban...

    alemak!! start dah morning sick aku...

    BalasPadam
  11. wow nice..i like it...nk phone number..plzz nur elmyra..hahha

    cun tahap gaban "wanita" dalam pic tu..wakakaka nasib baik aku tak buta segala galanya...

    BalasPadam
  12. yeah salah satu cara utk aku kurus nih!

    BalasPadam
  13. ermmm ase nye macam 4 4 wanita di atas muka nak kena penyepak.. bukan yang pinky tu sorang jerk.. urghhh

    BalasPadam
  14. hai hans

    lawanya

    muntah hijau aku..

    BalasPadam
  15. ayakkk
    so seksi..
    aper masalh dorng nie??ader pesta ker?@_@

    BalasPadam
  16. aku nak gemuk.. so kena jauhkan gambar ni dari aku.. haha

    BalasPadam
  17. owh tidak.. buta mataku.. uwarghhh...

    BalasPadam
  18. Dapatkan panduan bina otot badan bagi lelaki agar anda lebih tough dan macho....miliki badan impian anda bermula disini...jika org lain boleh..anda juga boleh....

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com