Rabu, 7 April 2010

Aku Dah Tak Mampu Membuka Mata

Aku hanya baca sepintas lalu mandarin...walaupun aku sedar ibarat tak guna aku study sebab macam tak masuk apa - apapun dalam kepala otak...tapi sebagai placebo effect atau lebih tepat menyakinkan diri sendiri so aku baca jer lah....Aku dah sangat mengantuk....management pun aku tak practice lagi apa aku kena present...

Aku sudah kunci jam untuk bangun awal esok walaupun aku tahu aku ibarat menipu diri sendiri. Pasti aku akan diamkan bunyi alarm jam dan set masa baru alarm berbunyi dan kemudian tidur balik....Haih, aku perlu tidur dulu...Sudah tak tahan......Doakan kejayaan aku untuk esok...moga aku ingat apa aku baca dan dapat jawab dengan betul test writing mandarin esok dan dapat present Management dengan baik...Doakan kejayaan aku yer....Assalammualaikum

17 ulasan:

  1. hahaha.ragam dekat nak final.Anyway i did post some tips : sindiket selamatkan pointer.hopefully bleh membantu sedikit .gud luck yeah :)

    BalasPadam
  2. sape suh ko blaja bhse mandarin..
    owg suh blaja bhse bajau ko xnk.

    BalasPadam
  3. hahaahak , standard la . dgr jam , tutup . serupa je sme . hahahk .

    BalasPadam
  4. all the best babe.. mmg betul pun tndakan ko tu, bila mata dh berat, baca ape pun xde hasil..

    rehat kena cukup :) gudluck!xx

    BalasPadam
  5. insya'allah.. mudah2han di permudahkan segala urusan..
    gud luck and do ur better best!!!

    wsalam..

    BalasPadam
  6. ckp dh kunci jam..bangun2!!!!
    ke jam yg kunci mata lu..hahaha

    BalasPadam
  7. semoga ko berjaya hans...bila baca n3 ko ngntuk ni aku pun rasa nak terlelap :p

    BalasPadam
  8. caiyok ciyok...gud luck babeh

    BalasPadam
  9. wslam..

    semoga berjaya okay! (;

    BalasPadam
  10. salam, siannya dia xcukup tdo..jg kesihatan juga baru senang study..gud luck

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com