Isnin, 19 April 2010

Aku Ingatkan Tangan, Hidung Dengan Mata Aku Gatal Sebab Resdung Jer...Rupa - Rupanya....

Rupa - rupanya aku menang tempat ke-2 Contest Sis Jard yang pasal Contest Kenangan RTM tu.

Ulasan daripada juri berpengalaman yang bekerja di RTM. Ini serba sedikit biodata beliau :-


Mula berkhidmat dengan kerajaan dan menyertai radio televisyen Malaysia (RTM) dengan gelaran jawatan penolong pemberita pada 1 Mac 1982. Bertugas di bilik berita radio sebagai wartawan penyiaran.. Membuat liputan pelbagai peristiwa melibatkan pemimpin negara, isu politik, isu semasa, jenayah, ekonomi, hiburan, sukan, pelancongan, aktiviti kemasyarakatan serta hal-hal yang melibatkan kepentingan umum di dalam dan di luar negara.


Dan ini pula ulasan beliau terhadap kemenangan aku di tempat ke-2 :-


Kenangan hans terhadap RTM amat jelas apabila beliau boleh menyebut setiap rancangan menarik yang disiarkan menerusi RTM dengan tepat dan mengingati watak-watak tertentu yang wujud serta mempengaruhi zaman kanak-kanak dan remaja beliau suatu ketika dahulu. Beliau menulis dengan penuh confident, menggambarkan bahawa beliau memang memberi perhatian kepada stesen berkenaan.


Sekali lagi terima kasih kerana memilih saya sebagai pemenang. Sangat gembira hari nih. Nak pergi telefon mak saya lah kejap nak bagitahu menang contest. Hehehe. Tahniah juga pada pemenang - pemenang lain dan trimas pada Sis Jard yang sudi buat contest nih.

P/S : Ada Sesiapa Yang Nak Belanja Saya Makan? Saya Lapar Lah.

21 ulasan:

  1. tahniahh!!!
    pehal lak nk kene belanje??
    orng menang lahh nk kene belanje kitowng yg x masukk pun contest tuh^^

    BalasPadam
  2. ahahaha.. terkejut aku... besau2 lagi gmbr judge kat sini

    BalasPadam
  3. congratz bro
    ak dh baca entri tuh
    nice one

    BalasPadam
  4. tahniah peminat rtm nih hehe

    BalasPadam
  5. tahniah..hebat terbaik la ko.. ko blogger icon aku

    BalasPadam
  6. ooo..tahniah2..mng no 2 pon ok gak..hehehe..

    BalasPadam
  7. nadirah : haha..aku bukan menang duit..

    jard : haha..saja kasi judges tu femes..ingat nak letak size large tapi kang dia majuk lak..hehe..kimsalam dkt judge tu ekk sis...

    penaberkala : iakah pena?terharu aku..thanks

    Miss : haha..welcome..aku minat semua jer...

    Embun : uish..aku blogger icon ko ker?besar sangat tu harapan

    Kuda Kertas : menang no 2 macam menang no 1 jer kan?hahaha

    BalasPadam
  8. wahhh tahniah hanss kacak

    daripada

    anonymous!

    BalasPadam
  9. dude. i STILL CANT reply u in ur chatterbox.
    i'm fine. thank you.

    my connection problem still auto-resets whenever i visit your blog .....

    BalasPadam
  10. tahniah..
    hang memang bertuah sungguh naaa..

    BalasPadam
  11. As'kum.

    Kalau gatal tu masih tk terhenti hingga kini, diharap dpt merawatnya di:

    Merawat Gatal hidung, mata dan tekak

    Semoga hilang gatalnya itu. Tq.

    BalasPadam
  12. Kak Hanis cuba try Ubat Resdung Bella Formula, insyaallah yg terbaik setakat ini di Malaysia.

    Klinik Keluarga & Surgeri Bandar Baru Sungai Buloh pun suggest ubat ni. hehehe :)

    Ada pesakit resdung level 2 pun dah semakin berkurang resdung dan x ambil dah rawatan bulanan di pusat rawatan resdung. Alhamdulillah, semua dengan izin-NYA sahaja :)

    http://ubat-resdung.com/
    SMS/WHATSAPP 017-5601956

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com