Khamis, 22 April 2010

Aku Sakit Perut

Semalam waktu tengah khusyuk - khusyuk study tiba - tiba rumah blackout. Pelik juga sebab rasa - rasanya bil elektrik dah bayar. Rupa - rupanya satu kawasan seksyen 16 semalam tak ada elektrik. Memanglah cuak. Masing - masing menjadi gila jer dengan panasnya lagi. Siap ada housemate aku boleh plak bersembang dengan Mat Bangla dekat bawah tu daripada tingkap rumah.

So, aku dengan yang lain decide nak pergi KFC seksyen 18 lah nak study sebab tak ramai orang. So, lepas print slip exam kami pun bertolak lah kesana. Aku makan Snack Plate semalam. Aku tak suka minum air gas. Selalu aku minum Ice Lemon Tea jer. Tapi semalam saja buang tebiat aku minum Pepsi. Lepas tu boleh pula 2 jam lepas tu pergi kedarah makan Chicken Mc Deluxe dekat Mcd. Mcd tu sebelah KFC jer. 

Alhamdulillah, group study nih sangat bagus. Banyak membantu aku menjawab pagi tadi. Bukannya aku tak boleh jawab tadi. Alhamdulillah, semua soalan aku leh jawab. Adalah soalan objektif yang aku tak tahu tapi overall okay jer. Cuma yang aku tak tahan tu tiba - tiba jer perut aku sakit waktu aku tengah khusyuk jawab soalan objektif ke-40. Memang sakit gila. Nak kata nak terberak tak pula. Buktinya waktu aku balik rumah tadi aku dah paksa dah 'benda' tu keluar tapi angin jer keluar. Adoi.

Kejap perut aku nih sakit kejap okay. Memang derita jawab CTU tadi tapi nasib soalan - soalan dia tu apa yang aku study semalam. Hopefully boleh dapat A. Insyaallah kalau Ustazah tu tak skema dan pemurah memberi markah. Sampai sekarang masih lagi sakit cuma alhamdulillah lah tak teruk macam tadi. Patutnya tadi nak kena jumpa group animation sebab nak pergi print report dan tambah apa - apa yang patut dalam report tapi tadi memang aku letih gila.

Sorry lah geng sebab tak dapat datang. Selalu aku tak pernah nak ngelat pun cuma kali nih sebab perut meragam gila - gila. Apa - apapun thanks lah pada diorang semua. Aku nak rehat - rehatlah kejap. Korang doakan aku sembuh yer.

Assalammualaikum.

P/S : Nasi Ayam Aku Makan Tadi Sedap.

19 ulasan:

  1. me?
    sudah berhari2 tak makan

    ngahahahhahaah

    BalasPadam
  2. sakit sebab angin je tu kot :)

    BalasPadam
  3. haha.
    jangan paksa kalo dia xmo keluar. die malu tu.paksa2 buasir nanti. ko stdy group ke melantak? ahaha.xpela. sambil2 la kan. Janji da jawab sume. gudluck result.


    aku makan roti kacang merah je. xsedap.

    BalasPadam
  4. aku makan ati jek.. sbb tu x sakit perut.

    sakit hati

    BalasPadam
  5. cuba check doctor.
    kot-kot dah 3 bulan. HAHA!

    BalasPadam
  6. owhh! ak pon lunch nasik ayam....























    hurmm not feel well la beb... bdn ak rce lemah kurang kalsium kot... so sme la kte.... x sht aje!

    BalasPadam
  7. jane : puasa ka?

    hanie : itula pasal

    nasikputeh : thanks

    si tedi : nanti amik otograph den mesti xsakit hati...hahaha

    one heart : thanks.doakan selalu yer

    aki : sama lah kita

    pikah : 4 bulan kut,,,hahaha

    BalasPadam
  8. aku bkn tgl Selangor la... hehe.

    BalasPadam
  9. haha.
    sempat mkn nasik ayam wpun saket peyot!

    :)

    BalasPadam
  10. sakit time menjawab exam memang cam siot je rasa huhuuu~

    BalasPadam
  11. ho4...hopefully..you will get a...sakit kejap jer tuh..he4

    BalasPadam
  12. makan sambil study..hohoho bagus2

    BalasPadam
  13. err.. air gas nye penangan..
    next time kan.. beli pil Actal, ade jual kat farmasi.. ubat tu utk gastrik & angin.. letak dalam purse.. nanti bile sakit perut blay makan dimana-mane aje.. gerenti OK.

    semoga cepa sembuh. musim exam ni kalau sakit payahlah.. kena jage kesihatan k.

    BalasPadam
  14. huhu..kecian...silap makan ye..:P

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com