Rabu, 28 April 2010

Alhamdulillah Emo Aku Dah Semakin Hilang....Lagu Blog Sudah Bertukar...Baru Feeling Sikit....Hahahahaha


Alhamdulillah
Aku Dapat Perkhabaran Baik Tadi
Insyaallah Aku Rasa Aku Boleh
Doakan Aku Dapat Markah Yang Baik
Dan Lulus Semua Subject
Nanti Aku Update Blog
Nak Sambung Tidur Kejap

P/S :
Sesiapa Belum Vote Hans
Bolehlah Vote Di

Click Di Bawah Ini


ENTRY INI 




Suruh Atau Paksa
Member - Member Korang
Vote Hans Tau.
Kalau Boleh
Promote Dekat Blog Sekali
Hahaha.

17 ulasan:

  1. Hans layout baru ko cantik ar...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. kembali waras!

    BalasPadam
  3. hohooo! template baru.hukhukkk:D

    BalasPadam
  4. bagus la kalau mood dah okei
    jgn stress2 lagi yee
    :)

    BalasPadam
  5. ko ni mcam pompuan dtg period je
    ha ha ha

    BalasPadam
  6. aku yang menurut perintah ini sudah meng vote kau.
    harap maklum :)

    BalasPadam
  7. hoho
    hormon xbetoi ke selama neh huhu
    papepon, tahniah sbb anda dah stabil kembali haha

    BalasPadam
  8. cepat benor dah tak emo..baguih la tu.. =D

    BalasPadam
  9. bila aku dengar lagu2 baru ko ni..aku terus nk layan balik citer tu

    BalasPadam
  10. kau ni emo ke
    plik r
    wuit
    perkhbaran apa kah?
    soklan bocor ka?
    hihi

    BalasPadam
  11. wuhuhuhu... cool bro...

    banner bru menarik...


    tq ttg cipan tue :)

    BalasPadam
  12. baguss bagus.. hans sudah kembalik ke pangkal jalan.. hehehehehe

    BalasPadam
  13. bagusnye warna warni dah kembali :)

    BalasPadam
  14. bagus2....sekrang nie korang semua dah start nak kampen mengundi jer..dah ramai orang suruh mengundi diaorang...aku senang jer..kalu aku undi ko..ko nak kasi aku apa? hehehe

    BalasPadam
  15. blog warna-warni yg ceria. hahaha =)

    dont moody-moody ya!

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com