Isnin, 12 April 2010

Duit Nuff Aku Still Meningkat...Thanks Semua

Minggu nih aku sangat busy dan mungkin mulai dapat berehat - rehat bermula Sabtu nih. So, aku memang tak sempat nak blogwalking atau apa - apa yang bersangkutan dengannya.

Entry aku untuk minggu nih pun lebih berkisar pada kehidupan harian. Tadi, sajalah check akaun nuffnang kan sebab nak tgok minggu nih dapat berapa. Ingatkan dapat dalam RM0.50 ker tapi rupa - rupanya lebih dari tu. 1st time dapat banyak macam nih. Syukur alhamdulillah.

Thanks pada sesiaa yang sudi click iklan iklan gua yer. Thanks sangat - sangat. Have a nice day.

16 ulasan:

  1. rezeki melimpah limpah ke ladang gandum

    BalasPadam
  2. alhamdulillah..aku pon ingat nak cash out..hehe

    BalasPadam
  3. wah! bertuahlah ko... ape2pun aku doakan rezeki ko melimpah ruah lagi... amin... ko jgn lupa klik nuff aku? sbb aku slalu gak klik nuff ko bro...

    BalasPadam
  4. wahhhh
    bpe puluh ringgit naik?hehehehe

    BalasPadam
  5. Nanti kelik aku punya plak ok....

    BalasPadam
  6. alhamdulillah.same2

    nti leh ar banje

    BalasPadam
  7. meh saling kelik mengelik...hoho

    BalasPadam
  8. haha..tak lama lagi kaya ler ko yer..

    BalasPadam
  9. cantek a kalo banyak...
    bole blanje aku makan...

    BalasPadam
  10. wah, untungnya...nuff saya meningkat sikit je cz dah malas nak update blog..hehe, salah saya

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com