Khamis, 15 April 2010

Entry Tangkap Muat : Apabila Artis Baru Nak Naik Berborak Dengan Artis Yang Memang Sudah Hebat Macam Aku.

Yeah, sekali lagi tajuk entry serupa karangan darjah 2 yang panjang berjela.

Hahaha...entah....sangat lucu dan menggembirakan tadi....paling tidak aku rasa aku tahu artis baru nak naik tadi bergembira dalam hidupnya.

Minta maaf kalau ada salah silap sewaktu berborak tadi. Kalau ada yang rasa macam terkasar tu....itu sebab dua jer :-

1) Aku bergurau.
2) Nada suara aku tak mencerminkan situasi sebenar..(haha)

Apa - apapun kau memang bestlah. Sporting! Haha.

P/S : Gudnite Semua!

6 ulasan:

  1. wakaka..
    sila kenalkan artis poyo 2 kat aku..:)

    BalasPadam
  2. nak sign!nak sign~nak sign..hahah..

    BalasPadam
  3. ko artis ek.hehehehhe

    BalasPadam
  4. eh, ko artis ek? Penyanyi ke pelakon? hehe

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com