Khamis, 15 April 2010

Entry Tangkap Muat : Apabila Artis Baru Nak Naik Berborak Dengan Artis Yang Memang Sudah Hebat Macam Aku.

Yeah, sekali lagi tajuk entry serupa karangan darjah 2 yang panjang berjela.

Hahaha...entah....sangat lucu dan menggembirakan tadi....paling tidak aku rasa aku tahu artis baru nak naik tadi bergembira dalam hidupnya.

Minta maaf kalau ada salah silap sewaktu berborak tadi. Kalau ada yang rasa macam terkasar tu....itu sebab dua jer :-

1) Aku bergurau.
2) Nada suara aku tak mencerminkan situasi sebenar..(haha)

Apa - apapun kau memang bestlah. Sporting! Haha.

P/S : Gudnite Semua!

6 ulasan:

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.