Rabu, 21 April 2010

Esok Mahu Karaoke....

Tak sabar gua nak menyanyi lagu Rock - Rock Kapak esok....

Lepas final exam dan hantar report animation gua....

Gua nak berkarok sepuas hati....

Bestnya.....

Ada siapa - siapa mahu join?

P/S : Tak Sabarnya....

6 ulasan:

  1. karok?

    haip~

    ingat nak buat solat hajat~

    hehehe~

    kabor kat mak hang kang~

    BalasPadam
  2. nak lepaskan smue tensyen le tu :)

    BalasPadam
  3. wahhhh..

    nak join.nak join.
    karok sampai putus urat tekak keh??

    bro hans msti dah tak sabarsabar nak merdeka nih.

    BalasPadam
  4. nak join~
    tapi..
    suara kite xsedap..

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.