Ahad, 4 April 2010

Hahahahahhah......Watak Sebagai PENGEMIS YANG KACAK Berjaya Diselesaikan Hari Ini

Hahahaha.....Lepas settlekan render video mandarin tadi pergi shooting untuk drama bahasa aneh pula. Akhirnya watak PENGEMIS YANG KACAK yang dipegang oleh aku berjaya ditamatkan dengan jayanya. Hahaha.

Aku baru perasan pasal perasaaan malu aku. Aku selepas make up tu memang rasa malu gila. Waktu aku keluar nak pergi tempat shooting tu aku tutup jer muka aku dengan sweater dan tangan. Hahaha. Sampai satu tahap aku rasa penat so aku biar jer dan aku terlupa. Bergelak ketawa dan berlakon tanpa sedar walaupun kadang - kadang ada orang lalu lalang melihat.

Tak kisahlah. Janji dah settle satu kerja. Hehehe. Esok ada final test untuk script writing plak. Doakan aku berjaya jawab dan dapat A+ untuk subjek nih. Harapan aku nak dapat Anugerah Dekan tapi sebab batch aku disusahkan dengan macam - macam assignment kerana batch lepas ramai dapat Dekan so aku taklah bagi tekanan dekat diri sendiri.

Janji result okaylah. Doakan aku yer. Assalammualaikum.

P/S : Anugerah Bintang Popular Malam Nih. Tak Dapat Tengok Jer Aku Rasa. Sob Sob Sob!

5 ulasan:

  1. wah hebat..
    rasa nak tengok..
    boleh ke?
    hehehe

    BalasPadam
  2. Bro, gua masuk sem ni kali ke3 ar berlakon. Skrip pun tak siap lagi. Padahal hari Isnin minggu depan dah nak kena submit. *sigh*

    BalasPadam
  3. boleh tlg kim slm kt pengemis tu tak? hahahaha.. amacam pendapatan hari ni? masyuk? :p

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com