Khamis, 1 April 2010

Hari Nih Penat Tolong Orang Recording & Kepada Para Pengiklan Sekalian

Walau penat tapi best dan ramai juga yang tolong aku hari nih.

Makan chok lok ker apa benda ntah yang cucuk - cucuk tu. Suruh member aku beli. Sedap juga.

Apa - apapun aku sibuk gila hari nih so tak dapat nak update blog. Sekarang masih dekat studio.

Esok kelas awal pagi plak. Haih....Apa - apapun nanti borak lain kalau ada masa.

Assalammualaikum...

Eh, kepada para pengiklan sekarang...kalau nak iklan tu beli lah iklan saya yer. Janganlah iklan dekat chatbox tu. Letih tul gua baca wang saku online la apalah. Iklan jer dekat blog den dekat banner atas tu. Bukan mahal pun. Hahaha.

Okay, nak gi tolong member balik..chow chin chi

8 ulasan:

  1. heheheh..
    iklan kat blog akak pun ley

    wat keje dulu orait
    wanakermmm

    BalasPadam
  2. heheheh..
    iklan kat blog akak pun ley

    wat keje dulu orait
    wanakermmm

    BalasPadam
  3. chok lok.apekebenda nyer tu...xpnh dgr pun.

    BalasPadam
  4. Tuhan akan membalas segala perbuatan yg baik
    :)

    semoga ceria2 selalu

    BalasPadam
  5. iklan header yang atas tu pun dah memang world class haha

    BalasPadam
  6. Hahahahak , agakla dapat wang..
    belambak2..
    hahahak .

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.