Jumaat, 9 April 2010

Kenapa Aku Tinggalkan Link Dekat Setiap Blog Korang?Meningkatkan Traffikkah?

Sebenarnya, aku sendiri pun tak faham macam mana leh jadi macam tu. Aku tak buat apa - apapun tapi bila aku blogwalking ke blog orang mesti dekat link tu penuh jer dengan link ke blog aku.

Ntah, aku tak tahu macam mana boleh terjadi. Lagipun sekarang aku tengah pening...Tak tidur dari semalam....dah wallet tertinggal dekat rumah member aku tadi...

Aku xleh fikir dah. Aku terpaksa tidur dulu.

P/S : Ada Siapa - Siapa Leh Bantu Saya Pasal Kes Link Ke Post Entry Nih? Saya Tak Buat Apa - Apapun.

26 ulasan:

  1. entah..aku tensi0n setadi..aku xleh fikir dah

    BalasPadam
  2. pelek ni.
    nanti dah tau disebabkan apa, tlg la gitau ehh :P

    BalasPadam
  3. dah mcm vee nie selalu tertinggal barang merata2... :)

    BalasPadam
  4. yang mana ni hans?

    yang bila kita tinggal komen, link post terkini kita akan keluar tu ke?

    aku tatau kalo ada plugin lain, tapi yang aku tau, mender tu semua dah auto setting dr blog tu sendiri...

    guna commentluv... mostly yang gun a Wordpress memang ada ni..tapi xsilap aku boleh guna untuk Blogspot gak...plugin dalam Intense Debate (tapi aku lum try lagi...)

    kelebihan dia, lebih banyak trafik akan masuk...

    kesimpulan : selalulah tinggal komen di blog2 yang ada mende alah ni... hasilnya memang memberansangkan :) :)

    BalasPadam
  5. asal bukan link gambor bogel kamu sudaaaaa...

    serammmmmm!!!!!


    hehehehehehe~

    BalasPadam
  6. aku langsung tak paham apa ko tulis hahaa

    BalasPadam
  7. tak yah pikir2..
    ikut je..
    hahahak

    BalasPadam
  8. aku tak kisah hans.seriously. at least entry ko leh aku klik terus untuk dibaca;).no worries aku tak kisah pun;)

    BalasPadam
  9. aku tak taulah hans, aku sakit perut ni, nampaknye aku kena berak dulu.

    BalasPadam
  10. sebab kau femes la..shah rukh khan kan? HAHA

    BalasPadam
  11. tande mengeratkan silaturahim...ngehehhee

    BalasPadam
  12. aku tinggalkan link kerana nak up trafik :)

    BalasPadam
  13. heeeh..kau mmg rajin tggal link.. takpe2..aku tak mara..sama2 kita maju jaya.. :D

    BalasPadam
  14. nanti kalo dah tau bagitau la eh.. akan ku tunggu.. hahha..

    BalasPadam
  15. bagus ler tu... letak tips skit, leh aku ikut... hahahaha

    BalasPadam
  16. tu lah..byk betul coming link blog kat aku punya blog..

    BalasPadam
  17. Yup...dapat meningkatkan trafik. Kalau bernasib baik tertinggal komen kat blog yang page rank tinggi...silap2 page rank kita tinggi.Bila page rank tinggi,senarai blog kita dalam search engine akan meningkat.Bayangkan kalau site kita dalam page pertama google...huhuhuhuhu.Best gak tue...Jom la download MP3 kat :

    http://muaturunmp3percuma.blogspot.com

    PENERANGAN MENGENAI BLOG:
    MUATURUN MP3 PERCUMA MEMBERIKAN PELUANG KEPADA ANDA BERKONGSI MP3 SAMBIL MEMPROMOSI BLOG ANDA, MEMOHON PENCARIAN MP3 DAN MEMUATURUN MP3 SECARA PERCUMA.PERTUKARAN LINK DALAM BENTUK TEKS ATAU BANNER TURUT DISEDIAKAN BAGI MEMBERI PELUANG PADA ANDA MELETAKKAN LINK DI HALAMAN INI BAGI MENINGKATKAN PAGERANK HALAMAN INI DAN HALAMAN ANDA.SEMUA MP3 DI SINI ADALAH HASIL PERKONGSIAN MP3 FAIL DI INTERNET.

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com