Isnin, 12 April 2010

Kopitiam Pak Li Sayang Aku Kut...Sah Ramai Blogger Dengki Pasnih..Hahahaha

Semalam gua dgn groupmate gua Si Erna dengan Si Ezzy pergilah makan dekat Kopitiam Pak Li dekat Seksyen 7. Sebab gua lapar gila dan gua pun orderlah Nasi Ayam Lemon dengan Coklat Ais.

Tak lama kemudian 'Coklat Ais' gua sampai. Gua pelik gila sebab baru order kut. Bagus betul servis diorang nih. So, gua pun teruslah menyedut 'Coklat Ais' gua dengan rakusnya menggunakan straw. Sangat dahaga maaa. Aik? Asal pahit jer coklat aku nih? Gua sedut lagi. Memang pahitlah. Gua sedut lagi...eh, ni Nescafe nih!

Dan terbukti memang dia salah hantar sebab lepas tu Coklat Ais gua yang original punya sampai bersama lagi dua air yang lain. Pelayan tadi datang dan bertanya kepada gua tentang Nescafe Ais tadi. Selepas itu, dia didapati bersalah dan tidak dapat berkata apa - apa lagi. Gua tak payah bayar dan ini bermakna gua pelanggan bertuah yang amat disayangi Kopitiam Pak Li. Hahaha.

Akhirnya gua pening lalat sebab minum nescafe dan coklat. Adoi! Apa - apapun gua suka Kopitiam Pak Li. Diharapkan pekerja - pekerja di sana sentiasa melakukan perkara seperti semalam agar gua akan menjadi peminat tegar Kopitiam Pak Li. Ekekeke.

P/S : Nak Minum Chocolate Shake.....

P/S : Click Nuff Gua...,

P/S : Jiwa Aku Melankolik Malam Nih..Aku Risaukan Adik Aku...

11 ulasan:

  1. salah pun sebat jugak hahaha

    BalasPadam
  2. oh boleh ke camtu. aku makan kat ban-di semalam.

    BalasPadam
  3. Aku pernah sampai Pak Li!

    *excited*

    BalasPadam
  4. hahah... kes kedahaagaan melampau laa ni :)

    BalasPadam
  5. ewah,, minum free nampak.. ko xtry bitau org tu ke yg dia possible salah hntr yg nescafe tu?

    BalasPadam
  6. xsuke Pak Li..ekeke sebab owner die cina...biarla org ckp nasi ayam lemon die best pon..huhuhu

    BalasPadam
  7. pakli seksyn 7 ke?
    wawah..aku pi situ dua kali je...
    lepak hakim je salu..kehkehkeh

    BalasPadam
  8. xde pun choco shake kat nuff tu.hahahaha

    BalasPadam
  9. huhu..padahal ko tahu yg air tue bukan ko punya..mesti ko nak sebat juga kan...

    BalasPadam
  10. haha
    kenapelah kechix baru pasan hans ni uitm gak..
    minggu lepas g pak li gak..

    BalasPadam
  11. ahaha..
    sengal. da taw slh air.. lgi maw bntai.
    bgus2! :P

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com