Rabu, 21 April 2010

Macam Manalah Nak Habiskan Satu Buku CTU Nih?

CTU adalah salah satu subject yang wajib diambil oleh setiap pelajar semester 1 hingga semester 3. CTU ini boleh dikatakan sebagai subject pendidikan agama Islam mengikut course yang kita belajar.

Khamis ini bersamaan dengan esok pagi merupakan hari untuk aku menjawab peperiksaan untuk kertas ini. Membaca buku ini sangat membosankan. Melihatkan kulit buku ini saja sudah membuatkan aku mengantuk. Selepas membaca 1 bab aku tertidur tanpa sedar.

Apabila sedar jam sudah menunjukkan pukul 4.30 pagi. Terus aku update blog ini. Fuh, nampaknya aku kena sambung balik tidur aku sebab apabila bangun saja mesti kena study secara gila - gila punya untuk menghabiskan lagi 7 bab buku nih.

Serius buku nih bosan. Tanpa gambar, berwarna hitam putih(hanya kulit buku saja berwarna) dan isi notanya meleret - leret. Serius bosan.

P/S : Doakan Aku Berjaya. Amin.

P/S : Wah, Iklan Nuffnang Nih Tak Henti - Henti Keluar. Gembiranya Hatiku.

9 ulasan:

  1. tu dia.. klu nk lg ceria. ko lukis & colourkan sndri la buku tu,., kasi byk ckit warna :p lukis pelangi!

    BalasPadam
  2. baca mne point penting saje..

    tp rasa2 ley ingt sume ke?? hehe

    BalasPadam
  3. senang je hans.. blander je buku tue then minum.. hahha..

    BalasPadam
  4. study!! Jangan makas3 wakaka~

    BalasPadam
  5. aduh..bab membaca mmg lemah..pe gud luck tau :)

    BalasPadam
  6. nasib baik aku dh lepas..CTU tu sama mcm TITAS ker?atau sama mcm islam dan isu2 semasa?

    BalasPadam
  7. gempak jugak blog ko....aku dh polow

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com