Ahad, 25 April 2010

Penat Gua Edit Banner Shah Rukh Khan....Last - Last Jadi......

Last - Last Jadi Pic Profile Blog Gua......Hahahahaha.....

Gua dah resize tapi memang tak masuklah......

Adoi, nak buat macam mana kan?

Gua nak kena study....lusa dah paper com research pula....

Gua dah lah bosan dengan subject nih...

Nak kena baca pula.....

Satu haram pun tak baca lagi....

Doakan gua ada mood nak study yer....

Assalammualaikum.....

P/S : 
Owh, Blog Gua Ceria Betul Dengan
Kaler - Kaler Yang Penuh Warna - Warni...
Jiwa Gua Sekarang Jiwa Shah Rukh Khan 
Sewaktu Tadika...
Hahahaha.

15 ulasan:

  1. banner tu edit kmudian la bro..
    blaja dlu bro..
    x kemana banner ko tu..

    BalasPadam
  2. hee,
    mint betul awak dgn uncle shah rukh khan ni
    hehe

    BalasPadam
  3. lusa??.. STUDY!! STUDY!! hehehe.. penangan SRK ni mmg hebat lah yaa.. i like SRK.. dulu, kini dan ....

    BalasPadam
  4. haha aikk bertaman nampak hati lu

    BalasPadam
  5. hehehe...comel la..mcm klas tadika.. :p

    BalasPadam
  6. btambah ceria blog nie skarang :) warna~warni

    BalasPadam
  7. gd luck :)
    pas test bwu wat banner .
    waitin fer ur banner :)

    BalasPadam
  8. pergh...makin cantik ar!!!Tahniah...hehe

    BalasPadam
  9. ahahaha
    relax la..
    header tu nanti2 boleh!!!

    gud luck exam hans!

    BalasPadam
  10. Wow!!!!! Dedikasi betul.. Ahaks.. Dah2.. Pi baca buku.. ;p

    BalasPadam
  11. shahrukh khan x lawan dengan profile FB ko...

    BalasPadam
  12. tiba2 je tuka layout ni..dapat ilham SRK bagi ke..haha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com