Rabu, 21 April 2010

Ramai Tanya Kenapa Post Entry Aku Sedih - Sedih....

Sedih ker?
Hahaha....
Agaklah....
Biasalah kehidupan manusia....
Sedih tu salah satu elemen rasa yang menggauli kehidupan sehari - hari kita kan....
Jangan risau....aku akan cuba timbulkan suasana ceria tu...
Walaupun lagu dalam blog nih sedih - sedih...
Nasib dibantu lagu M.Daud Kilau.....Ceria Sikit....Hehehe....
Lama aku tak jadi sedih - sedih macam nih....
2 Kali jer aku pernah jadi macam nih...
1st time masa darjah 4....
Dan 2nd time masa form 2.....
Tapi tak apalah...
Paling tidak aku pasti ingat memori kesedihan ini...
Sekarang sedih namun memori nih akan buat aku gembira di masa hadapan...
Insyaallah...

Aku pelik juga....
Seminggu nih aku rajin buat sajak...
Selalu aku tak pernah buat entry sajak - sajak nih....
Aku juga jarang blogwalking minggu nih sebab busy dengan exam dan mood kadang - kadang terganggu...
Tapi follower agak banyak follow...
Sumpah bukan bangga cuma aku nak tanya adakah mereka suka baca sajak - sajak aku nih?
Sebab aku tulis sajak aku budget tak semua faham tapi entahlah....
Apa - apapun thankslah follow blog aku....

Ada orang asyik - asyik suruh aku follow blog mereka....
Aku dah banyak kali cakap...
Aku tak follow mana - mana blog tapi aku akan link.....
Aku ada sebab buat macam tu...
Maaf lagi sekali.....
Aku bukan riak,bukan angkuh tapi aku ada sebab....
Aku nih pelik sikit....suka tgok orang follow blog aku tapi aku tak follow blog orang...
Nih lepas aku tulis macam nih sah ramai unfollow nih....hahaha...
Aku tak boleh paksa tapi aku harap kalian follow lah aku tanpa harapkan balasan.

Apa - apapun doakan kejayaan aku untuk final exam yan pertama pada pagi Khamis nih yer.

Assalammuaalikum dan selamat malam.
Moga ceria - ceria selalu.

P/S : Mahu Bermimpi Berjumpa Pelangi.

P/S Lagi : Rajinlah Iklan Nuffnang Nih Kuar Minggu Nih(SINIS)...Hahaha

9 ulasan:

  1. ahahaa takkan unfollow punye la. pepun sedih tu normal. cuma jangan terlampau melayan atie tu :)

    BalasPadam
  2. p0st yg mana sedih?

    gutluck..
    0rang lain dah abeh..kamo0 baru nak setat

    BalasPadam
  3. biasela tu...ups and downs...glad and sad...normal bg aku. teruskn berkarya...aiseh, dh mcm pengkritik DBP la plak..hehe

    exam aku pon stat kamis gak...same2 doa k :)

    good luck!

    BalasPadam
  4. buat aper yg terbaik utk ko hans..yg penting ko happy

    BalasPadam
  5. hg memang pelik..

    pelik cam alien..

    wakaka...

    saja..

    boring...

    lagipun kita kenai dari sekolah kan?

    hg ingat lagikan...

    hg dok belakang aku dalam kelas..

    cehhh...

    pa yg aku merepek ni???

    hahaha...

    sedih tu normal la beb..

    BalasPadam
  6. pelangi memang cantik...
    :) relax lah hans...
    follow ke tak follow tak penting..
    yg penting keikhlasan...
    okeh?
    :)

    BalasPadam
  7. assalamualaikum..

    eh, knape ni??
    papen , la tahzan k..
    senyum2 slalu..
    =)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com