Jumaat, 2 April 2010

Selepas Nuffnang Memberi Amaran...Kotak Chatbox Aku Sepi Dengan Perkataan DG, MAXIS, POTATO dan Sebagainya...

Hahahahahahaha. Dah tak nampak dah perkataan - perkataan tu hari nih. Haih, kalau tidak rasa gembira juga tengok chatbox meriah dengan perkataan - perkataan tu. Mungkin blogger - blogger yang menerima email tu sudah berasa risau takut mereka di blacklist atau sebagainya.

Kadang - kadang sedih juga bila melihat orang datang ke blog untuk click nuffnang dan mengharapkan aku click nuffnang dan bukannya untuk membaca entry diblog aku. Aku akan click balik nuffnang mereka selalunya tetapi sedih juga sebab aku membaca entry blog mereka tetapi mereka mungkin tidak. Kadang - kadang pun rasa sedih juga apabila melihat ramai membaca tetapi komen setiap entry hanya 3 atau 4. Hahaha. Tak apalah....janji baca jugakan walaupun tak tinggalkan kenangan selepas membaca.

Rasanya hayat blog nih sudah semakin singkat agaknya......lepas habis tempoh perjanjian iklan tu aku nak delete lah semua - semua nih. Jadikan sebagai kenangan silam sahaja lah. Assalammualaikum.

16 ulasan:

  1. macam touching je entri ni hans..pe cer.. :D

    BalasPadam
  2. hahaha...same la dgn shoutbox aku jgk lepas aku buat entri pasal fraud click tu

    BalasPadam
  3. mcm sedih ja
    aku pun dah x amek kesah org baca ke x blog aku
    janji aku puas dpt tulis apa aku nak tulis

    BalasPadam
  4. Bagus²..pada mereka² yg buat fraud click tu,insaf² la..huhuhuhu..nanti langsung tak dapat pape..

    BalasPadam
  5. salam hans;

    singgah saja.ko rajin ek update.hari2 n kdg2 setiap jam.cayalah!!!

    BalasPadam
  6. isk3, tersentuh ahti pulak membacanya..
    ku lain.ku bila blogwalking, emsti bc last entry, dan komen.kalao menarik, ku bc lg older post..

    kalao menarik gl, ku follo...itu pasti
    dan tinggal jejak kt s.box..hehe

    itu ku, cik bulan

    BalasPadam
  7. tu la psl..dah jarang npk dh org dok taip iklan nuff..ape leh wat..en. nuff dh mare..tp jgn terus ilang plak...heheheh skit2 bleh la klik2 tu..hehehe

    BalasPadam
  8. hans macam merajuk jer dengan reader.. ok, next time nak tinggalkan jejak lah kat blog hans.. tapi tak mau la delete blog nie yek..

    BalasPadam
  9. alamak aku terasa lak.. hihihi.. selalu gak datang blog ni tp aku mmg jenis malaz komen.. komen2 dlm blog aku pon aku malaz nak jawap ;p
    hihihi....
    mr nuffnang dah xactive arini walaupon blog ku arini pecah rekod pengunjung paling ramai pernah di capai:(

    BalasPadam
  10. aku tinggal kan jejak...
    xyh la delete...
    kang kt ne lg nak bc post2 yang mengarot ngarot...hahaha

    BalasPadam
  11. oo ada ek patutla kat mana pun dah tak nampak org klik iklan haha..kekadang aku pun join sekaki gak haha

    BalasPadam
  12. kita ada perjanjian dgn nuffnang ke hans? x payah buang iklan tu. letak je. masih boleh dpt duit. CPM kan ada.

    BalasPadam
  13. dari dulu aku suke gune ayat blogwalking je..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com