Sabtu, 10 April 2010

Susah Bila Kau Hanya Bercakap.....Masalahnya Benda Itu Tidak Semudah Apa Yang Kau Cakap

Susah betul lah aku nak cakap tapi senang cakap benda yang kau cakap tu bukan mudah nak dibuat seperti kau bercakap.

Lebih baik diam dari berkata - kata sebab sedangkan kau kata susah apatah lagi orang yang nak kena buat benda tu.

Aku tak faham betul lah....

3 ulasan:

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.