Ahad, 11 April 2010

Tak Sabarnya Nak Siapkan Assignment Animation

Tak sabar nak tulis dekat wall facebook -> 

FINALLY ASSIGNMENT ANIMATION SUDAH SIAP

4 ulasan:

  1. tak sabar jugak nak letak "Game bowling saya dah siap" omaigod.rasa macam dah habis final je kalo buat status macam tuh

    BalasPadam
  2. Hans, kau amek cos ape n kat mane?

    BalasPadam
  3. same here.

    damn x sabar mahu end semester ni.

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com