Ahad, 4 April 2010

Terima Kasih Video Mandarin

Ketawa besar aku menonton hasil sebelum edit. Hahaha.

Sekarang nak edit kejap lah. Walaupun shotnya banyak lari tapi nak buat macam mana kan.

Janji bunyi mandarin nya ada. Hehehe.

Go go chaiyok!

3 ulasan:

  1. good luck.nnt post cni ya.boleh tgk =D

    BalasPadam
  2. chaiyok!

    tgh edit video ker?

    BalasPadam
  3. hao jiu bu jian, ni yao qu nali.aku igt lagi first ayt lam video mandarin aku.hahahaha

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.