Selasa, 13 April 2010

Teringin Mahu Makan Makanan Ini.......

SATAY

CENDOL

LAKSA MAK AKU BUAT

NASI BERIYANI

KERABU MAK AKU BUAT

CHICKEN CHOP

PIZZA

YONG TAU FU

GULAI AYAM MAK AKU BUAT

Lapar!!!!!

17 ulasan:

  1. maaakk aaiii... tu giler2 lapar tuuuhh heheeee

    BalasPadam
  2. wahaaaaa banyak nye mngidam =)

    BalasPadam
  3. cantek a ko nak blanje aku...
    huahuahua...

    BalasPadam
  4. n3 ni wat kaki aku gedik2 nak balik dis study week.aihhhhh

    BalasPadam
  5. gulai ayam kau buat?haha..oit,lama tak ziarah blog aku?busy ek?gudluck ea exam~

    BalasPadam
  6. weyh..kau ni kalah org pregnant owh..

    HAHAHA..

    BalasPadam
  7. aku nak makan yong tau fu...

    BalasPadam
  8. ko stress melampau ni tu psl nk mkn mcm2 kan ehehe

    BalasPadam
  9. semuanye sedap2!!! lapar nye...

    BalasPadam
  10. ala kesian.. tu bkn lapar dh.. tu kebulur.. hehe

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.