Isnin, 19 April 2010

Visitor Ramai Tapi Duit Nuffnang Sikit...Hahahahaha...Nasib Ada Juga Pengiklan Sudi Iklankan Produk Mereka Dekat Sini..

Tajuk ayat sangat SLADF(Statement Lebih Angkuh Daripada Firaun). Haha. Minggu lepas duit nuff aku banyak pula walaupun tak tahu siapa click. Minggu nih duit nuff dapat ciput jer. Tapi apa - apapun alhamdulillah dapat lah juga daripada tak dapat kan. Thankslah pada semua yang click iklan nuffnang. Terima kasih sangat - sangat.

Ada seorang kawan kepada member aku nih. Tiap - tiap minggu tanya duit nuffnang aku berapa. Bila aku bagitahu pasti dia terkejut. Terkejut bukan sebab banyak tapi sebab sikit. Hahaha. Dia kata visitor blog aku banyak. Banyak ker? Cuba tengok bawah nih :-


Aku rasa tak banyak mana pun. Biasa jer aku rasa. Tapi, member kepada kawan aku tu cakap, visitor dia ta sampai 300 tetapi duit nuffnang dia tiap - tiap minggu atas RM50. Walaweh, memang cepat kayalah jawabnya dia. Gua tak kisah sangat sebab gua punya duit nuff dah atas RM50. Bila - bila bleh cash out so dah nampaklah hasil nuffnang tu. Apa - apapun thanks pada sesiapa yang sudi singgah blog nih, sudi baca entry, sudi click nuffnang dan sudi komen setiap entry.

Alhamdulillah, pengiklan juga masih berminat untuk mengiklankan produk mereka di blog nih. Thanks kerana mempercayai kredibiliti Hanspunyablog nih. PR Ranking blog ini pun masih PR3. Alhamdulillah. Ranking di Alexa juga semakin bagus. Insyaallah, aku akan menjadikan blog ini semakin berkualiti dan menarik dengan entry - entry yang lebih berfaedah.

Apa - apapun, selamat memulakan hari baru di minggu yang baru dengan ceria dan gembira. Assalammualaikum.

P/S :Saya Lebih Suka Anda Meninggalkan Komen Di Blog Saya Daripada Hanya Setakat Click Nuff Sahaja. Rasa Sikit Entry Itu Dihargai. Hehe.

P/S : Jika Ada Apa - Apa Contest Sila Beritahu Saya. Keghairahan Bercontest Semakin Menjadi - Jadi Sekarang.

40 ulasan:

  1. tiap2 minggu atas 50???? wow byk tu.........merata2 kamu join contest hans...semoga berjaya :)

    BalasPadam
  2. rmai gila visitors
    cayalah, rm50 tu ok apa
    sikit-sikit, lama-lama jadi bukit la bro

    BalasPadam
  3. banyaknya visitor! taniah untuk itu XD

    rasanya minggu ni rmi dpt ciput kot. sama jugala dgn saya...minggu lepas pelik je asal banyak lak dapat..minggu ni ciput..hehehe...

    BalasPadam
  4. ye..minggu ni dpt ciput je..visitor sy pun bwh 100 org je..eheh

    BalasPadam
  5. xpe.. sikit² lama² jadi bukit =P

    BalasPadam
  6. ni aku nak komen, walaupun ko selalu post byk entry tapi entry ko selalu pendek2 sangat. kali ni je baru panjang sket. mana pegi entry macam dulu2 yang panjang berjela tu.

    ;p

    BalasPadam
  7. wow!
    ramainye visitors!
    wow!
    byknye die dpt seminggu 50+.
    gilerrr.
    mungkin buff die byk kot.
    skrg cm mls nak klik sgt sbb nnt dikate fraud klik lak.
    huhuhu~

    BalasPadam
  8. fuyyo, ramainyer visitor.. :D
    huhuhu, mesti postingnya menarikkan..
    neway, tahniah!!

    BalasPadam
  9. suehann : itula pasal gua pelik tu..apa dia buat pun tak tahu..haha...hehe..thanks..den suka join contest

    penaberkala : haha..RM50 untuk 6 bulan...memamng xhebat..haha

    cik ailebiu : thanks...

    aloy : mana ada gempak mana pun...biasa2 jer bro

    wawan : betul2 tu...6 bulan baru jadi bukit..haha

    chenta : itulah pasal

    embun : ramai ker?

    nursarah : haih, entry skrg nih pun ada jer panjang2....kalau panjang sangat orang tak baca..mesej tak sampai plak

    ery farieha : xadalah..dia baru dapat buff minggu nih..yang before2 nih tak penah dapat buffering pun..

    BalasPadam
  10. pemikiran kapitalis gila kau nih..keh keh..anyway, congrats..bnyk tuh unique visitor..

    BalasPadam
  11. aku pun suke kalau org komen dari org dok nak up traffic je.
    ^____^
    tp hak masing2 kan.

    BalasPadam
  12. wah..kayalah korang..akak xde org klik pun agaknya tp takpe.. niat nk berblog, nombor dua bru nuff kalau dpt tu akak cash out jugak..haha

    BalasPadam
  13. minggu ni xbanyak gak sbb banyak space bg untuk buffered..nasib buffered DG menguntungkan ^_^

    erm siapa yang seminggu RM50 tu?

    BalasPadam
  14. Hans sudah banyak duit ... huhu. Blanjala...

    BalasPadam
  15. leily : ntahlah..menarik ker tak itu pandangan peribadi setiap visitor..haha

    avid : aku karl max..haha

    ayana : yups..hak masing2

    kniedaz : yups..yang penting berblog untuk menulis

    faiz : mana ada banyak duit..sikit jer

    dahlia : ar ar..nasib buffered den okay juga lah

    BalasPadam
  16. wah. blogger hebat kau sekarang hans. bangga emak kau mengandungkan kau.

    BalasPadam
  17. hehe..lame lagi nak dpt cash out..baru start..T_T

    BalasPadam
  18. Ha ha Hans..ada kereta Vios kat dalam blog aok ni..

    BalasPadam
  19. bgs r tu rmai org b'sesak2 g belog..hehehe..

    nnt bnyk la dpt duet tu..kne sbr sket le..

    BalasPadam
  20. mak oi vsitor ko tiap2 mggu byaknya..huhuhuh

    BalasPadam
  21. eh! btol aku sokong aku rasa aku byk sikit pd kot kot? tp hmm... dah sebulan aku join nuff ape pun xdpt lagi? adoi...

    BalasPadam
  22. mcm mana nuffnang bg duit yerk.. xkn klik je..

    BalasPadam
  23. Oneheartofme : nanti dapat la tu cash out

    yobsumo : hahaha..mesti mak aku senyum lebar setiap hari

    relevan : ada kah?mana?

    kuda kertas : ish..den tak harap sangat duit..den nak fokus pada blog jer..suka bila tgok ramai baca..rasa dihargai

    mieran : ish,xbanyaklah..biasa jer tu..orang lain banyak lagi

    Nick Irfan : erkk...yer kah?

    Nursuaidah : mana ada..biasa2 jer

    Mr Syah : click jer..tapi kena ramai click baru dapat banyak duit

    BalasPadam
  24. huh, mmg hebat.
    yelah visitor pun ramai kan..
    kongsi cerita sikit..ek

    sm spt kamu, lbh suka org komen entry dari klik nuff...
    rs elbih dihargai..
    jadi, kamu pun buatlah utk org sekali kan..
    he...:)

    BalasPadam
  25. alamak.
    gile ramai visitors.
    hohO~
    jealous ni.
    uwaaaa~
    eh.
    zami ade kontest.
    jom la join!
    ;D

    BalasPadam
  26. dh lepas rm50 tu kire ok la..aku ni rm5 pon xlepas laggi...hehe...kalo dh update blog pon seminggu sekali jek xboleh nak harap lebih2 kan..hehe..tp ramai giler visitor ko tu..jeles2...

    BalasPadam
  27. :) lebih ramai visitors yang tinggalkan komen, lebih meriah

    BalasPadam
  28. hu...singgah juga kamu ye...
    dh lah beria ku buat entry utk lawan kamu
    siikt kamu tk endahkan..hoho

    contest tu ku mahu jadi no 1, dan kamu no 2.boleh?hohoho

    BalasPadam
  29. giler byk visitor ko...giler la

    BalasPadam
  30. pelik ni.. visitor ko bkn main dasat lagi..
    haish..

    BalasPadam
  31. tak kisah le kan.. jani ada bukannya full time blogger kan???

    BalasPadam
  32. wah....giler ar...aku xsmpai pun

    BalasPadam
  33. banyak ler visitor ko...bak ler sini sikit....

    BalasPadam
  34. Tiap2 minggu rm50 guan berapa blog.

    ada sorang blogger pom pang pom pang cakap seminggu dapat rm 40-rm 50. bila aku tanya.. ko ada berapa blog.. dia jawap 4.

    baik tak payah.

    ha ha ha ha..

    kalau satu blog rm 50.00 salute lah!!

    apapun hans.. aku ttp nak otograp ko!

    BalasPadam
  35. huuhu...
    ak pn suke owg drop komen..
    huhuh...
    masuk kontest jewk ko kan???

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com