Khamis, 13 Mei 2010

Akhirnya Lisa Pilih Aku.....Wakakakakaka!


Keputusan sudah diketahui. Akhirnya Lisa memilih untuk bersama denganku dan Amani.

Lisa telah menolak Dani Pengyu serta Dani Athens daripada terus - terusan menganggu hidupnya.

Baiklah...masa untuk prepare candle light dinner untuk Lisa tersayang serta Amani.

Tata!!

P/S : Haih, Tak Ada Scene Mika Dengan Jasmin Tadi. Kalau Tidak Sah Gelak Ketawa Jer. Hahaha.

P/S : Benci Orang Macam Dani. Masalahnya Memang Wujud Pun Manusia Macam Tu. Kepada Sang Lelaki Diluar Sana Tolonglah Jangan Menjadi Seperti Dani.

24 ulasan:

  1. hahaha, layan crita ni td, sebab bnyk Bloger promote... hehehe

    BalasPadam
  2. sian dani jadik gilos.. hahahahahaha

    lisa keseorangan laaaaa.... lisa yang pakai baju pink tadi tuh kan...kann kaannn
    ok la kalau hans bersama lisa itu...

    maya bersama adam .... dan amani...

    iskhh iskkhh... kamu nie buat saya terkezut aje..

    bueekkk :P

    BalasPadam
  3. perasan tak sudah!!

    takpe2...

    ish ade ke orang macam dani??

    tak sanggup nak kenal

    heheee

    BalasPadam
  4. ahha.
    perempuan pun jangan jadi macam maya.
    kesian adam.
    wakakaka~

    BalasPadam
  5. ok hans jangan jadi cam Dani gak..
    jangan taw menasihat aje..
    nanti cakap tarak silupa bikin.. tadaaa guna wooo..

    BalasPadam
  6. faiz : haha...aku sebab tertengok..terus sangkut

    mimie : padan muka si dani tu...teruk sangat perangai

    hanie : yg ko xsanggup tu la ko nak jumpa pasnih

    penulis : ko pilih aku>??thanks

    hizami : itula pasal..nasib last2 dah tak buta

    ann : erkk...saya masih waras ann...saya kan adam...nak jadi dani celah mana plak...haha

    BalasPadam
  7. xsempat nak tgk tadi.. huhu3..

    BalasPadam
  8. hoh mujur aku tak penah tgk citer ni.. huhuh mat2 jiwang ni.. ramai sbnrnye hik hik. kalah pmpuan dh skrg ni :p

    BalasPadam
  9. heee.. dani tu manusia x reti bahasa mcm kurang pandai pun ada. cakap lah apa kat dia, kalau benda tu bukan apa yg dia nak, dia buat dek je. x register der kat otak dia tu. eeeeee.. mencikkk. haha, emo lak :P

    BalasPadam
  10. aku tak berapa suka sgt ending die..mungkin kah ada adamaya 2..??hahaha

    BalasPadam
  11. boleh jangan cerita ini lagi???

    saya tak pernah tonton pun!!!

    agagagagaga

    BalasPadam
  12. hahaha...best men win la hans! :P

    BalasPadam
  13. ada jgk laki cm dani kt dnia ni kn..

    BalasPadam
  14. hoo dah habis akhirnya..padang akan penuh semula mulai esok

    BalasPadam
  15. adamaya agak best, br tengok arini
    rupanya dh last,hak3

    BalasPadam
  16. ramainyer yg layan adamaya

    BalasPadam
  17. bole x ade laki cm dani tuh??
    memg taksub gyle ngn maya.
    smpi gyler..
    adeh ai..
    karot btol..

    BalasPadam
  18. lisa pilih hans?

    hehe..amin kan le hari jumaat ni...hehe

    dah sihat?

    BalasPadam
  19. tapi rmai skunk dah cam maya...kan2

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com