Ahad, 23 Mei 2010

Aku Dah Macam Bangla Jual Karpet...Aku Hans Kamil Lah...Eh, Shah Rukh Hans..Eh...Aku Saper Nih? Banyak Sangat Kembar Nih...Wakakakkak

Hahahaha...Tajuk macam apa lagi kan? Ekekekekeke. Baru ambil jubah konvo dengan topi konvo tadi. Walaweh, benda mudah jer tapi penat. Berpeluh - peluh aku nih hah.

Ada patut bagi aku jubah saiz L. Dah macam kimono dah aku pakai. Sah - sah lah aku pergi tukar ambil  saiz M. Baru ketampanan aku makin terserlah. Haih, best dapat jumpa member lama Joel tapi tak dapatlah borak lama - lama. Aku pergi pun tumpang orang jadi memang kena pantaslah. Sorry Joel Gregory. Hohoho.

Cuak juga aku sebab orang lain print borang semuanya menegak. Aku sorang jer print borang melintang. Wakakaka. Nasib borang aku diterima. So,waktu aku balik tadi kan aku tumpang member rumah aku naik motosikal. Dia plak ada hal dengan mak bapak angkat dia plak dah. Kenalah aku bawa balik 2 beg berisi jubah konvo dengan topi konvo serta 1 helmet. Mana nak muat masuk dalam raga yang kecik tu.

So, aku bertukarlah kejap jadi bangla jual karpet. Aku sangkutlah beg tu dekat handle motor tu dan selambalah aku balik rumah sewa. Dah lah aku bawa motosikal tu slow mampus sebab aku cuak - cuak sikit bawa harta orang nih. Nasib helmet aku ada cermin. Dapat sembunyi muka. Kalau tak kantoilah BF Lisa bawa motosikal macam bangla jual karpet. Wakakaka.

Akhirnya, sudah tiba dan mengupdate benda nih dekat blog. Tak sabar nak balik malam nih. Tiket bas pukul 10.30 malam. Yeyeyeyeye.

P/S : Seronok Jumpa Member - Member Tadi. Perasaan Yang Indah Giler Punya. Yes, Minggu Nih Dapat 2 Buffered Earning. Yeyeyeye.

19 ulasan:

  1. abang manis karpet ada jual kah? hahaha

    BalasPadam
  2. haha..sian ko..bangla jual carpet apenya..dalam tu ada jubah babe..

    BalasPadam
  3. ahha.
    wah.
    nak konvo kah?
    bila?

    BalasPadam
  4. naz : macam2 ada...mau apa warna? itu merah ada...kuning ada..hijau ada...semua ada...murah - murah

    iylienaz : hahaha...ko tak tgok lagi aku bawa tadi macam mana...haha

    hizami : khamis nih...kenapa? nak bagi bunga ker bear?hahaha.

    BalasPadam
  5. sungguh tegar kau update blog..betul la, hidup ni mcm novel, kita tulis tipa hari.

    Latest Entri : Peristiwa Subuh

    BalasPadam
  6. BF lisa bangla jual karpet? hehe...sabau jerk arr...

    BalasPadam
  7. Boleh r apply kerja jual karpet.

    BalasPadam
  8. naseb baek jual karpet..
    kalau jual minyak lagi haru..
    hahaha..

    BalasPadam
  9. hahahaha...aku dapat bayangkan!hahaha

    BalasPadam
  10. masa konvo mesti byk jual bunga ngan bear.. lisa xdtg ker??

    BalasPadam
  11. oooiiiitttt hans!!! aku nak karpet satu!!! miahahahaaaa

    BalasPadam
  12. wah nak konvo ker?? congratz !!!

    BalasPadam
  13. aih bro, dah abis ke balajo?
    dah nk grad?

    apepun, congratulation
    happy graduation day!

    BalasPadam
  14. Tahniah Hans... Moga boleh dijadikan contoh dan motivasi kepada orang lain. Selepas ni jadi graduan yang solleh ye...

    BalasPadam
  15. dh nk konvo la nih..bravo!

    BalasPadam
  16. ramai betul pakwe lisa yer...aku ngan lisa surihani baru jer putus sebab aku cakap kat dia...dia banyak pakwe...hahhaa selamat berkonvo bro..

    BalasPadam
  17. Hahaa. Jual Karpet tu boleh kaya geng.. Nangis nanti mat bagla, bisnes dorang lari..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com