Isnin, 24 Mei 2010

Aku Tak Dapat Online Mulai Esok Sampai Jumaat

Aku ingat family aku nak bertolak pagi Rabu...Rupa - rupanya esok pagi dah nak bertolak. Nih mesti kes nak pergi shopping dekat Nilai lah nih. Hahaha.

So, aku tak dapat nak online mulai esok hingga Jumaat. Maybe aku akan buat entry auto publish kalau aku sempat siapkan entry - entry. Aku cuba.

Doakan perjalanan aku sekeluarga selamat yer. Amin!

P/S : Video Lady Gagah Yang Lawak Ada Dekat Bawah Nih. Selamat Menonton.

11 ulasan:

  1. jangan lupa auto publish adkda tau :)

    BalasPadam
  2. hans ko knal cik helena tak?dia yg ajr aku wat butang like

    BalasPadam
  3. ha bgus...aman skit aku punya blog list...asyik nmpk ko je update.
    haha~

    Gurau je bro.

    BalasPadam
  4. insya'allah.. moga dipermudahkan segala urusan hans dan kuarga.. aminn..

    BalasPadam
  5. hukhuk..
    jg diri ek abg sombong!!!!
    hakahk!!!!

    BalasPadam
  6. selamat smpai n selamat pulang..

    den ni : Nur Amani...

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.