Isnin, 31 Mei 2010

Alhamdulillah! Rezeki!

Macam biasalah apabila munculnya pagi Isnin maka kebanyakkan blogger akan teruja untuk melihat 'gaji' mereka di laman web nuffnang. Aku juga tidak terkecuali sangat bersemangat untuk melihat sama. Hahahaha.

Alhamdulillah, walaupun hanya dapat 1 sahaja buffered earning pada minggu ini dan campaign masih lagi berjalan namun memang buat aku senyum lebar jugalah tengok hasilnya. 'Gaji' aku pada minggu ini taklah banyak mana pun tapi melebihi minggu lepaslah. Alhamdulillah.

Thanks pada sesiapa yang rajin baca dan komen entry, melawat blog nih dan sudi click iklan - iklan dekat blog aku nih yer. Moga anda semua diberkati Allah.

P/S : Nak Menghabiskan Novel Chef Nih. Semalam Aku Dah Baca 200 Muka Surat Dah.

16 ulasan:

  1. pakcik hans kayo!
    bile leh makan besor??!!! ;D

    BalasPadam
  2. tahniah broo...
    jom langgah ayaq gamat!!
    ehehehehe..

    BalasPadam
  3. Wah... nanti dah claim boleh belanja saya erk...

    BalasPadam
  4. tahniah hans.
    zami tak banyak mana pun duit kt nuffnang.
    sadis.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  5. Dapat 1.45 sen..hehe! ok lah tu ada peningkatan mendadak..

    BalasPadam
  6. Mesti Masyukkk nih...Tahniah!! :)

    BalasPadam
  7. wah bestlah.. aku dah sebulan xdpt paper.. hahahah..

    BalasPadam
  8. satu BE lebih baik dr byk. itu kata team Nuff bila aku tanya. dan terbukti ya.

    BalasPadam
  9. hans,buffed leh tgok da ker???? ak xthu ar plak...huhuhu..lma ak tunggu..penat dow..

    BalasPadam
  10. nnti bila dah dpt gji jgn lupa share ok!

    BalasPadam
  11. heeh, pulun kedah pulun.haha.dun wori la, mnt setiahang lbh2 lg aku sll sokong.haha.

    cpt2 bc novel tue nt bg review ek kalo2 bets blh aku bl.haha.=D

    BalasPadam
  12. dah abiz bace, meh bagi aku pinjam heheee

    BalasPadam
  13. bila aku nak diberi buffered ni? benci betul tengok ank kaya!

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com