Isnin, 31 Mei 2010

Balik Kampung

Wah, hari nih gua kena balik kampung pula.

Haih! Tak sempat nak update blog.

Rasa malas pun ada kadang - kadang.

Tapi bukan selalu balik kampung kan?.

Gua pergi dulu.

P/S : Baru Bercadang Nak Tunggu Posmen Hari Nih.

P/S : Kampung Disini Ialah Kampung Tok Saya. Bukan Rumah Saya. Harap Maklum!

13 ulasan:

  1. haha..balik elok2..kmpung atuk kau kan?

    BalasPadam
  2. alahai....tak sempat tengok hadiah.....

    BalasPadam
  3. sementara ada kg balikla...mcm I ada kg tapi orgnyer dah takde huhu

    BalasPadam
  4. ooooo ooooo ooo balik kampung.. best nyer.. kim salam org kampung yeah... :D

    BalasPadam
  5. sementara ada kg balikla...mcm I ada kg tapi orgnyer dah takde huhu

    BalasPadam
  6. Wah...bestnye... ade kg... ade atuk... hurm... tak sempat merasa

    BalasPadam
  7. syoklah ade kampung..cikhel nih!

    BalasPadam
  8. jg diri...
    plez..plez..plez..
    kamo jgn nakal...

    BalasPadam
  9. selamat balik kampung
    enjoyyyyyyyyyyy

    BalasPadam
  10. ooo blk kampung ooo blk kampung...=D.

    BalasPadam
  11. ooo blk kampung ooo blk kampung...=D.

    BalasPadam
  12. suasana kampung aman dan damai..seronok je lau balik kan..hehe

    BalasPadam
  13. oooo blk kg.syoknyer.aku bk next week.T_T

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.