Isnin, 10 Mei 2010

Banyak Betul Aku Terlepas....

Sebenarnya masih lagi dalam berehat sebab kesan demam denggi nih buat aku cepat penat. Aku memang kena denggi. Bukannya main - main atau cari publisiti murah. Sebab bagi aku tak perlu pun nak publisiti. Aku bukan artis pun.

Sebelum tu aku nak ucap takziah pada keluarga Allahyarham Bro Hisham. Tak sangka arwah pergi dulu walaupun baru sebulan kahwin. Allah lebih sayangkan beliau. 

Terima kasih juga kepada sesiapa yang mendoakan kesihatan aku. Alhamdulillah. Selepas 3 hari bertarung dalam wad hospital tu nasiblah aku masih lagi bernafas.

Pada sesiapa yang rajin click nuff aku tu, terima kasih banyak - banyak. Pada yang ajak join masuk contest tu, kalau aku larat aku join.

Apa - apapun, kalau aku kuat aku pergilah jenguk - jenguk blog korang. Aku nak rehat dulu. Assalammualaikum.

17 ulasan:

  1. moga cepat smbuh!!!
    ktowg windu entry ko!!!
    makan ubat n jg diri ek!

    BalasPadam
  2. rehat secukupnye tau.. semoga cepat sembuh sepenuhnye... :)

    BalasPadam
  3. wow.
    semoga cepat sembuh.
    ;)
    amin~

    BalasPadam
  4. hans : sorry lama tak singgah blog~

    kau dah sehat blum???

    get well soon bro!

    BalasPadam
  5. hans..
    sorry..
    aku pun jrg on9..
    aku xtau pon ko sakit..
    get well soon my fren..(:
    take care ye..

    BalasPadam
  6. oohoo taktau pun kena denggi.. take cre n get well soon

    BalasPadam
  7. banyakkan berehat bro...cepat sembuh

    BalasPadam
  8. alhamdulillah...ko dah sihat bro...

    BalasPadam
  9. alhamdulillah.
    oke pon kau =)

    tido jangan lupa pasang ubat nyamuk tau!

    BalasPadam
  10. semoga cepat sembuh....makan ubat...degil2 aku ligan hang sat g erk888

    BalasPadam
  11. get well soon.
    =)

    *komen sopan*

    BalasPadam
  12. Hans, taktau hang sakit..~

    Get well soon!

    BalasPadam
  13. berehatlah.moga lekas sembuh.

    BalasPadam
  14. tke cre beb..jg kshtn kau ok..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com