Ahad, 23 Mei 2010

Char Kuew Teow Sani Dah Buka...KFC Black Pepper Boleh Tahan Sedap

Tadi aku dengan budak rumah Fizi pergi makan kfc dekat Seksyen 7 depan Uitm tu. Kami order set Snack Plate Black Pepper. Sama ada aku lapar atau memang betul sedap aku tak pasti. Tapi, aku memang suka black pepper. Dan sebab aku suka makan pedas jadi aku rasa taklah pedas mana pun ayam tu. Apa - apapun bagi aku sedaplah.

Lepas tu pergi I-City kejap tapi motosikal tak boleh masuk. Dia suruh parking luar. Diskriminasi betul. Hahaha. So, pergi jenguk kedai Char Kuew Teow Sani yang khabarnya renovate berbulan - bulan tu. Dah buka. Yeyeye. Tapi sebab dah kenyang so next sem lah baru pergi kedarah makan situ. Tak tahu apa dia renovate. Nampak sama jer. Hahaha.

Menunggu pukul 10.30 memang agak lama. Apa - apapun, hari ini sangat menggembirakan. Aku boleh konvo dengan sangat - sangat gembira sambil buat apa aku suka lepas nih. Doakan aku selamat pulang ke Alor Setar dengan selamat.

Bye! Assalamualaikum.

22 ulasan:

  1. sedap ekk kfc black pepper..ntahlah..aku xminat rasa tu..

    BalasPadam
  2. sedap gak kfc black paper..
    baru rasa tadi..

    BalasPadam
  3. ritu pun k.el torai mkn ayam black peper tu...biasa je lah..
    k.el lg suke original hehehehe

    BalasPadam
  4. huh? on diet!
    weh Hans jgn citer mknn lagi!!
    waa....

    BalasPadam
  5. aku tak suke kfc blackpepper sbb aku x suke pedas sgt
    hot n spicy tu dah ok dah

    tapi aku suke char kuey teow sani! baru makan semalam.yum3~

    BalasPadam
  6. ahha.
    aku pun rasa tak pedas langsung.
    haish.
    aku pun gila kentang eh eh aku gila pedas.
    ;)

    BalasPadam
  7. aku suka pedas tapi black pepper tekak ku takleh nak terima heheee

    BalasPadam
  8. apapun yg hot lg best.. hahha.. semoga selamat sampai..

    BalasPadam
  9. char kuew teow sani? xpenah plak dgr kat area shah alam tu..huhu

    BalasPadam
  10. xpnh lg rasa kfc black pepper tu..duhh,tringin..

    BalasPadam
  11. diskrimisi ni..terasa wo psl aku pun minah moto..hakhak

    BalasPadam
  12. huh baru ada ke kfc black pepper tuh???


    nampak gaya mgg depan kena gie try nanti awek aku abes exam

    :D

    BalasPadam
  13. they just do some renovate on the color.....orange..... :P

    BalasPadam
  14. sana sedap....sini sedap......kesihatan maw jaga jugak bro.......

    BalasPadam
  15. kat mana ek Sani ni? penah dgr org sebut,but xsure katne. slalu lepak kat Kamal,yg dkt NA Gemas tu-charkuey tiau situ pun ok gak.

    BalasPadam
  16. nnt belanja shin ek ENCIK BAIK LAGI ENSEM~

    BalasPadam
  17. Pewwiitt.. Yer la. KFC Blackpepper tu sedap juga.. Tapi KFC tomyam tu lagi besh.. hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com