Jumaat, 21 Mei 2010

Kekasih Baru Lisa Surihani.....Hahahahaha

Wah, dalam diam - diam rupanya Lisa dah ada kekasih baru. Korang nak tahu tak siapa kekasih Lisa? Lihat gambar di bawah nih :-


Amacam? Tak percaya ker? Ini sah si Yusof Mujahiddin @ Pengyu, Atan Athens dan ramai lagi pasti jealous dengan kemesraan kami berdua. 

Maaflah kepada kaum lelaki yang merupakan peminat tegar Lisa.

Anda semua sudah terlambat dan melepas. 

Hahaha!!!!

P/S : Thanks And Credit To My Friend, Deja. Hohohoho.

P/S : Hah, Tengok! Komen Dari Bro Tom Jerry. Ini Pun Peminat Tegar Lisa Yang Tak Dapat Terima Kenyataan. Hahahaha.

83 ulasan:

  1. hahhaha... muka x bley blah la weh... =P

    BalasPadam
  2. hahaha..kalau pandai sikit lagi edit2 gambar ni, mesti nampak sgt real...hehe

    BalasPadam
  3. bahahahaha

    aku gelak guling-guling ni hans!

    ekekekeke

    BalasPadam
  4. arghhhh!! terpaksa ku komen utk kali ke-2.. tiap kali tgk pic tu, aku hampir termuntah.. oh!! tidakkkk!!

    BalasPadam
  5. siot..lu rampas chikaro gua derr..main kasar nih..ahaks

    BalasPadam
  6. muka tak kena ngan badan la....

    hahaha...

    asl kepala kecik?...

    hehehehe

    BalasPadam
  7. serius ko da sepruh gle minat kat dia ke weh?

    BalasPadam
  8. wahhh.. x pasal2 nama aku naik kt entry ko nih.. aku hanya meluahkan perasaan ku yg suke berterus terang dan amat suci ini saje! huhuhu ^.^

    BalasPadam
  9. mesti rami yg jeles kat ko ni!

    :P

    BalasPadam
  10. oh no! tak mungkin ini terjadi. kesian lisa. hahahahaha

    BalasPadam
  11. bhahahahaha..
    sengall uh kaw!
    aku ingat sape la tadi..
    bsemangat nak taw boifie baru lisa.
    dah ar lisa tgh posing gedixs manje lagi tu..

    sengal.sengal.sengal.

    BalasPadam
  12. hahahaha yela 2!
    pandai la nipu!huhu

    BalasPadam
  13. kenapa aku nak sependapat dengan Tom?

    kenapa?

    hahaha~

    *muntah ijau aku Hans*

    sapa sebenarnya yang dia peluk gitu? musti Farid Kamil ni~kih3~

    BalasPadam
  14. vee pun peminat tegar lisa surihani...
    errr.. no komen...
    hahahah

    BalasPadam
  15. pergh! bengang la wa cam ni!
    hadoy..pe sudah jadik ni...
    mana pegi janji lu..
    kata nak ceraikan dia..
    lu ni...tipu wa kan....
    cepat ceraikan dia..
    cepat der!!!!hahaha...

    BalasPadam
  16. fuyoo!! bgtau lisa!! haha

    ni link baru sy :)

    BalasPadam
  17. adoyaiiiii...
    dah la panas tghari nih..
    bikin berpeluh2 gelak guling2...
    adoooiiiiiii..
    ngiahahahahahaha

    BalasPadam
  18. awat muka jadi cm negro lak ni =='

    BalasPadam
  19. err..ptut la lisa marah2 kat twitter tadi..pasal gambar ni rupanya..haha..
    juz kidding bro.. =)

    BalasPadam
  20. ini semua publisiti murahan



    haha. :P

    BalasPadam
  21. ada sesiapa nampak senapang patah aku ?

    BalasPadam
  22. nak temuntah aku tengok. Sekali lagi lau tepndang pic tu,sure aku pengsan! Hahaha!

    BalasPadam
  23. kahkahkahhhhhhhhh
    amboi rmbot mahal tu
    sempat lg dok tenyeh ponggong lisa
    xpelah verangan lebih
    sian dia..lalalalala

    BalasPadam
  24. xcaye xcaye..
    nie seme tipu...ohohohho

    BalasPadam
  25. btl ka ni bf dia? mcm x caye je.

    BalasPadam
  26. aku sungguh simpati kat lisa surihani..
    kesian2.
    :P

    BalasPadam
  27. hahhahaha..adeii..lawak la ko ni

    BalasPadam
  28. badan macam farid kamil, muka tak macam pun. hahahhaha..btw, nice edit! :)

    BalasPadam
  29. lu nak kawen ajak bro...
    bukan sng nak g majlis artis nie...
    hahahaha

    BalasPadam
  30. bagai pinang dibelah 2 d0wh~

    BalasPadam
  31. adooiii...tak kisah lah..ha3....bye2 lisa...!!ha3

    BalasPadam
  32. cilabaaii lu bro,,

    aku nak pelok gak kawan....

    meh r cnie kejap lisa tu,,jibeng

    BalasPadam
  33. heheh..... macam farid kamil hahah....

    BalasPadam
  34. damn....berani ko photoshop kan gamba ak dgn lisa....original pic tu gamba ak tu.....cis

    BalasPadam
  35. sengal.. hahahaa.. nk gena gosip kat www.zonartis.com ni :P

    BalasPadam
  36. HIHIHI MUKA HANDSOME GAK

    BalasPadam
  37. hahahaha.. eee perasan lebih tau!

    BalasPadam
  38. erkkkk....boleh tahan pic ni ahahaha

    BalasPadam
  39. owhh...lisa surihani ni dulu bekas aku..aku dah tak nak dah..sbb dah tak best..kau amik la bekas aku tu..takpe..aku rela..skunk aku ngah kapel ngan cik epal hijau..


    wakakakakaka..

    BalasPadam
  40. tumpang populariti sggh!!!
    haha...

    BalasPadam
  41. owhh...lisa surihani ni dulu bekas aku..aku dah tak nak dah..sbb dah tak best..kau amik la bekas aku tu..takpe..aku rela..skunk aku ngah kapel ngan cik epal hijau..


    wakakakakaka..

    BalasPadam
  42. owhh...lisa surihani ni dulu bekas aku..aku dah tak nak dah..sbb dah tak best..kau amik la bekas aku tu..takpe..aku rela..skunk aku ngah kapel ngan cik epal hijau..


    wakakakakaka..

    BalasPadam
  43. huh, gua jeles dgn rambut tu je!

    BalasPadam
  44. asal kan bahagia sudeh :-)
    jangan sia-siakan apa yg dapat, susah oo nak dapat huhu

    BalasPadam
  45. sapa lisa surihani? artis indon? hahaha

    BalasPadam
  46. terbaekk !!! hahaha !! :DD

    lawak dow. :P

    BalasPadam
  47. haram jadah. haha~
    pndai btul ko. tiba2 berderu je komen jdi bnyak.

    BalasPadam
  48. hans lepaskan tangan ko..awek aku tu hehe..pandai ko edit ek..

    Pawaka19 Dot Com
    "simcard anda telah memenangi peraduan? " taktik terbaru si penipu

    BalasPadam
  49. yusof, istighfar banyak2...ampunkan kesalahan Hans Hanis yg nakal ni..

    BalasPadam
  50. ahaha hang memg sempoi hans

    BalasPadam
  51. cis kek..haha~


    yusuf

    BalasPadam
  52. hahaha sapa la mamat tu ek? mmg nk kena

    BalasPadam
  53. hahahahahaha.... cool bro!

    BalasPadam
  54. hahahaha..aku baru tengok!sedap dpt peluk..huhu

    BalasPadam
  55. nsib baek aku x ske lisa..
    mmg seswai sgt ngn ko bro..
    hahaha..

    BalasPadam
  56. ramainya peminat lisa..
    actually lia ni mmg sejuk mata memandang.
    tak macam kebanyakan artis lain.

    BalasPadam
  57. muke cam *ttuuutuuuutttt.....
    wakakakaka

    BalasPadam
  58. wah!!!
    pasti ramai yg jejaka2 di luar sana tgh geram plus bengang ni..
    hehehe..

    BalasPadam
  59. ciet... lisa curang ngan aku :(

    BalasPadam
  60. waaa katakan..katakanlahh....

    BalasPadam
  61. haha...ni mmg xboley plak punyer lawak gampang...kekeke

    BalasPadam
  62. Takper2 Hans, kau dah dpt Lisa, aku akan jd macam Dani. Mengganggu hidup korang berdua. Wakakakaka!

    BalasPadam
  63. aku hahahahahangin satu badan..

    BalasPadam
  64. hahahhahahaa.. gile ensem kekasih lisa...

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com