Khamis, 13 Mei 2010

Kisah Nenek Tua Berusia 65 Tahun Melahirkan Bayi

Seorang nenek berusia 65 tahun melahirkan seorang anak.

Rakan-rakannya datang berkunjung untuk menjenguknya.

Ketika mereka ingin melihat bayi nenek tersebut tiba - tiba nenek itu berkata,"Nanti dulu".

Beberapa minit kemudian mereka berkata ingin melihat bayi itu lagi.

Tetapi nenek itu tetap berkata,"Nanti dulu".

Akhirnya mereka bertanya :-

"Bila kami boleh melihat bayi engkau?"

"Bila dia menangis?"

"Kenapa kami harus tunggu sampai dia menangis?"
 
Nenek itu seraya berkata, "Sebabnya aku lupa.. dimana aku letak bayiku tadi."

P/S : Aku Jumpa Dekat Laman Web Mana Entah. Agak Lucu Bagi Aku. Tu Aku Letak Dekat Sini. Haha.

17 ulasan:

  1. hehe..memang buat akak tersenyum hari ini...tapi memang ada kisah nenek melahirkan bayi..kalau tak silap kat luar negara la..hehe

    BalasPadam
  2. omg... ini la bahana nyer bila nenek yg bersalin anak kechek... :D

    BalasPadam
  3. alamak .... ciannye ....
    yg dulu jijah baca lawak pasal ni sbb "SUSU EXPIRED" .. hiks ..

    BalasPadam
  4. memang lucu...kretif gler orng yg wat lawak nih..hahahahhaha

    BalasPadam
  5. haha.
    nyanyuk punye psl smpai lpe letak mne.

    BalasPadam
  6. ahhaha...sengal nenek tu..hik3 :PP

    BalasPadam
  7. adoi..nenek ni nyanyuk la ni..nasib baik igt yg dia ada anak..haha

    BalasPadam
  8. hahaha..
    dah 65 tu mmg la nyanyuk..
    haha..
    =P

    BalasPadam
  9. haaiiisssyyy...

    nenek... nenek....

    BalasPadam
  10. ahha.
    hans... sepuluh markah!
    sebab kelakar.
    ;)

    BalasPadam
  11. hans,

    hahahaha...

    patot ikat henset kat baby tue..
    setiap kali nenek tu lupa, kena miskol..

    adeh..

    mcm2..

    thanks sharin this, hans..

    nak terguling gua baca..
    hahaha..
    gelak lagi..

    BalasPadam
  12. Guy .. Indah .. Indah .. Saya akan bookmark blog Anda dan mengambil alsoI'm feed senang mencari informasi yang berguna banyak di sini dalam menyerahkan , kami ingin mengembangkan teknik ekstra dalam hal ini , terima kasih untuk berbagi . . . . . .

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com