Sabtu, 1 Mei 2010

Maaf Tak Dapat Update...Semua Gara - Gara TM Net....

Kawasan tempat aku tinggal nih menghadapi masalah ketiadaan line telefon. So tak dapat nak connect dengan streamyx.

Ini menjadikan para remaja seperti aku disini menghadapi kebosanan yang amat sangat. Banyak benda aku nak update tapi biarkan lah dulu.

Semalam keluar  berjalan merata gila. Pergi uptown Damansara, OU, Uptown Shah Alam dan banyak lagi. Malam nih tengok wayang.

Carrymark management aku teruk gila. Semalam aku dah study 2 chapter. Hari nih study 2 chapter lagi. Doakan aku lulus subject tu. Amin.

Aku semalam beli buku dekat MPH. Ada satu buku nih aku tertarik nak beli. Tajuk dia diary mat despatch. Dah 50 muka surat dah aku baca. Gelak gembira jer aku baca.

Apa - apapun doakan aku lulus subject management. Assalammualaikum.

P/S : Streamyx Masih Belum Berfungsi.

14 ulasan:

  1. Tak silap aku, tm net mmg down skit skarang nih sbb tngh buat maintenance
    ngan kabel bwh laut. Jdi perkhidmatan internet agak terganggu r untuk brapa hari.

    BalasPadam
  2. AHHA...GOOD LUCK YER HANS~~

    BalasPadam
  3. rindu kat ekau hans eheheee

    gud luck!!

    BalasPadam
  4. amik management ye?
    hope semuanya baik2 jew.
    i wish u lulus..

    BalasPadam
  5. hbs tu ko update gune pe ni? haha

    citer ckit psl buku tu, tajuk cm best..

    BalasPadam
  6. good luck beb
    btw pe masalah dgn url ko ni ek?
    tetiba aku xdpt update ko dlm blog list ku,dia kata url ko problem

    BalasPadam
  7. "ketiadaan line telefon"

    Kita senasib

    BalasPadam
  8. dia nk suh ko cuti menaip kot..hehehhehe

    BalasPadam
  9. diari mat despatch..? apa yg sampai kau tertarik nak beli tu..buku diari aku kau taknakbeli ke

    BalasPadam
  10. Sama la brader. Streamyx macam setan la seminggu dua ni.

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com