Rabu, 19 Mei 2010

Kembar Monalisa



Mesti korang pernah tengok gambar di atas nih kan? Ini ialah gambar Monalisa. Hari ini dunia dikejutkan dengan penemuan kembar Monalisa. Rupa - rupanya Monalisa nih ada kembar. Korang nak tahu siapa kembar Monalisa tu? Cuba tengok dekat bawah nih.




Menurut saksi yang menjumpai gambar ini di dalam peti lama yang dipercayai peti harta karun di sebuah pulau terpencil, dia percaya gambar ini merupakan gambar kembar kepada Monalisa. Dipercayai kembar Monalisa bernama Monalihans. Nilai gambar ini dianggarkan bernilai jutaan ringgit.

Jadi, percayakah anda sekarang bahawa Monalisa mempunyai kembar?

P/S :  Kudos Untuk Member Aku Si Deja Yang Edit Pic Monalihans Tuh. Hohoho.

83 ulasan:

  1. hahahahhahahahahhaha..
    siotttttt...
    pe kate letkk muke aku..
    bru matching ckitt.
    hahahahahahha

    BalasPadam
  2. teruk dah hang nie hans oi!!

    BalasPadam
  3. haha. senyuman lebih manis dr monalisa!

    BalasPadam
  4. SASPEN TUL...hee...ho3..

    BalasPadam
  5. hahaha...dua posen pn aku tanak bli...

    BalasPadam
  6. omaigod! hampir sahaja aku termuntah tatkala menatap gambar itu? Mengapakah? Hatiku tertanya-tanya.. ^.^

    BalasPadam
  7. haha..mmg kna sgt kot...hg jd kmbaq mona lisa...haha

    BalasPadam
  8. Jantina kembar monalisa boleh saye tau tak encik hans? Hahaha.. ;p

    BalasPadam
  9. hensem jgk monalisa!
    hahahaha

    http://mimpisyakila.blogspot.com/2010/05/jackie-chan-memancing-kat-malaysia.html

    BalasPadam
  10. ciiiizzzz burger punye hans

    BalasPadam
  11. HAHAHAHA..
    kesengalan kau makin menjadi2..

    BalasPadam
  12. wakaka.
    aku pengsan enam belas minit tadi.
    fuhhh~

    BalasPadam
  13. aku terkelu lidah? hahahahhaha tp serius beb! matching la!! bila ko letak gambr ko tu... hahaahha

    BalasPadam
  14. kah....skit dah la gelak..xleyblah

    BalasPadam
  15. beriya aku nak tgok kembar c monalisa ni adusssssss...........

    cita tu aku baru baca sampai bab 3 ..nanti2 la aku baca habis k....

    BalasPadam
  16. kah...acun wooo kembr monalisa..yg cun sbb senyum...monalisa masam jer...

    BalasPadam
  17. nape sume nk tuka muke sendiri jadik muke monalisa?
    gyahahahha~
    funneyh coz my friend did it too~

    BalasPadam
  18. kena lelong kat ebay nie ekekee

    BalasPadam
  19. hahaha bikin suspen je..anyway nice edit laa :)

    BalasPadam
  20. aku dah agak dah..ni mesti guna software kebenda ntah nak edit ni..

    hahahaha..lawak2

    BalasPadam
  21. ada.ada. gua tengok kat padang besar. rm2.30. wa ada beli 4kg

    BalasPadam
  22. hahahhaha.... tak sesuai dowh

    BalasPadam
  23. bahahahaha...
    senyum sampai ke telinga

    BalasPadam
  24. hahaa senyuman monalisa menggoda rupanya

    BalasPadam
  25. erkkk.
    hahahaha.
    xleh nak cakap ape daa..
    adess..

    BalasPadam
  26. hak2
    igtkan penemuan baru tadi
    hebat tol edit =.="

    BalasPadam
  27. hahahahahahha.. kelakar tul la..
    tak sama langsung tau..


    i follow uuuu heheh kalau rajin singgah la blog angah ye

    BalasPadam
  28. ini kembar monalisa...wakenebeb la plak

    BalasPadam
  29. Lor..wakaka! cute juge kembar monalisa tu weh..

    BalasPadam
  30. addooiii...
    hans... vee seriously ingatkan betul...
    sekali terkena den...
    pagi2 dah buat vee gelak besau...

    hans, hans kena tag..

    BalasPadam
  31. mcm tu ya kembar monalisa...eee geli geliman.

    BalasPadam
  32. serius rasa nak lempang je gmbr second tu

    BalasPadam
  33. bahahahahaha...

    sengal sungguh kau!!!

    BalasPadam
  34. wow..ingtkn ia termasuk keajaiban dunia..

    BalasPadam
  35. huh..sangatlah nak sama
    isy...isy...
    kembar lain abad ye?

    BalasPadam
  36. adoyaiiiii...sikit punya senget daaa ini monalihans..

    BalasPadam
  37. hahaha.. senak perut aku.. hahaha

    BalasPadam
  38. hehehe...mmg serupa tp x sama.. :)

    BalasPadam
  39. omaigot hans ^_^
    hahaaha
    hhahah

    lebih manis dar biasa
    ^_^

    BalasPadam
  40. hahaha... mmg terbaik la gmbr 2.. serupa tp xsama ok.. heheh...

    BalasPadam
  41. wah.. kacak betul kembar monalisa tu.. hehhe..

    BalasPadam
  42. lima hari lima malam aku deman lepas nie

    BalasPadam
  43. hahaha...xley jual la tu gmba

    BalasPadam
  44. boleh lah sikit2.hahahaaha

    BalasPadam
  45. huduh gile!
    wahahahaha..
    =P

    BalasPadam
  46. CIS! terkena aku...
    hai monalihans ;)

    BalasPadam
  47. ayunyer monalihans ni kah kah kah

    senyum x hengat tu :p

    BalasPadam
  48. adeh ! mcm ner pelukis tu lupe nk lukis kembar die ni.....

    mcm2 ko nie..

    BalasPadam
  49. wakakakaka....
    mampir berehat sambil kenalan.

    BalasPadam
  50. atoiiii..
    bule plak cmney eh..?
    mak ayah laen2 ke? :DD

    BalasPadam
  51. jelitanya monalisa ini
    pewiiittttt

    BalasPadam
  52. hahahaa,,,,cibai lu bro,,,

    hans lu kim salam syg kat kembar Lisa nie,,,kakakakaka

    BalasPadam
  53. eh macam pernah jumpa je kembar monalisa ni....hahaha

    BalasPadam
  54. haha lagi comel drp monalisa.:p

    BalasPadam
  55. MONALISA VERSI SERAM...:p

    mmg seram...haaa

    BalasPadam
  56. warggghhhhh...
    terbelit usus pakcik..
    ngiahahahahahahhahaha XD

    BalasPadam
  57. tibe2 la plak keluar monalihans..hehe

    BalasPadam
  58. hahaha..gila ahh x sama lagsg kembar x seiras ni huhu..ceh..pe2pn penat aku gelak ni huhu..

    BalasPadam
  59. ni karya leonardo da vinci jugak ker bro... hahaha PEACE...

    BalasPadam
  60. kalo letak muka aku...kompem sama ...

    BalasPadam
  61. keh3...
    cun arh pakxcik hans...
    terpana d citu...

    BalasPadam
  62. Weyhh..hans giler hot gmbar ko jd monalisa. Femes ko kalah leonardo d vincci dohh.. Haa jgn lupe kalu dpt duit utk gmbr ni ko kne bg aku komisenn.. Hehe

    BalasPadam
  63. ha hahahahaha hanj****! gile same muke! XDDD

    memang kawan ko keji rofl!

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com