Rabu, 19 Mei 2010

Kembar Monalisa



Mesti korang pernah tengok gambar di atas nih kan? Ini ialah gambar Monalisa. Hari ini dunia dikejutkan dengan penemuan kembar Monalisa. Rupa - rupanya Monalisa nih ada kembar. Korang nak tahu siapa kembar Monalisa tu? Cuba tengok dekat bawah nih.




Menurut saksi yang menjumpai gambar ini di dalam peti lama yang dipercayai peti harta karun di sebuah pulau terpencil, dia percaya gambar ini merupakan gambar kembar kepada Monalisa. Dipercayai kembar Monalisa bernama Monalihans. Nilai gambar ini dianggarkan bernilai jutaan ringgit.

Jadi, percayakah anda sekarang bahawa Monalisa mempunyai kembar?

P/S :  Kudos Untuk Member Aku Si Deja Yang Edit Pic Monalihans Tuh. Hohoho.

83 ulasan:

  1. hahahahhahahahahhaha..
    siotttttt...
    pe kate letkk muke aku..
    bru matching ckitt.
    hahahahahahha

    BalasPadam
  2. teruk dah hang nie hans oi!!

    BalasPadam
  3. haha. senyuman lebih manis dr monalisa!

    BalasPadam
  4. SASPEN TUL...hee...ho3..

    BalasPadam
  5. hahaha...dua posen pn aku tanak bli...

    BalasPadam
  6. omaigod! hampir sahaja aku termuntah tatkala menatap gambar itu? Mengapakah? Hatiku tertanya-tanya.. ^.^

    BalasPadam
  7. haha..mmg kna sgt kot...hg jd kmbaq mona lisa...haha

    BalasPadam
  8. Jantina kembar monalisa boleh saye tau tak encik hans? Hahaha.. ;p

    BalasPadam
  9. hensem jgk monalisa!
    hahahaha

    http://mimpisyakila.blogspot.com/2010/05/jackie-chan-memancing-kat-malaysia.html

    BalasPadam
  10. ciiiizzzz burger punye hans

    BalasPadam
  11. HAHAHAHA..
    kesengalan kau makin menjadi2..

    BalasPadam
  12. wakaka.
    aku pengsan enam belas minit tadi.
    fuhhh~

    BalasPadam
  13. aku terkelu lidah? hahahahhaha tp serius beb! matching la!! bila ko letak gambr ko tu... hahaahha

    BalasPadam
  14. kah....skit dah la gelak..xleyblah

    BalasPadam
  15. beriya aku nak tgok kembar c monalisa ni adusssssss...........

    cita tu aku baru baca sampai bab 3 ..nanti2 la aku baca habis k....

    BalasPadam
  16. kah...acun wooo kembr monalisa..yg cun sbb senyum...monalisa masam jer...

    BalasPadam
  17. nape sume nk tuka muke sendiri jadik muke monalisa?
    gyahahahha~
    funneyh coz my friend did it too~

    BalasPadam
  18. kena lelong kat ebay nie ekekee

    BalasPadam
  19. hahaha bikin suspen je..anyway nice edit laa :)

    BalasPadam
  20. aku dah agak dah..ni mesti guna software kebenda ntah nak edit ni..

    hahahaha..lawak2

    BalasPadam
  21. ada.ada. gua tengok kat padang besar. rm2.30. wa ada beli 4kg

    BalasPadam
  22. hahahhaha.... tak sesuai dowh

    BalasPadam
  23. bahahahaha...
    senyum sampai ke telinga

    BalasPadam
  24. hahaa senyuman monalisa menggoda rupanya

    BalasPadam
  25. hakhak!!!
    sejibik!!!!

    BalasPadam
  26. erkkk.
    hahahaha.
    xleh nak cakap ape daa..
    adess..

    BalasPadam
  27. hak2
    igtkan penemuan baru tadi
    hebat tol edit =.="

    BalasPadam
  28. hahahahahahha.. kelakar tul la..
    tak sama langsung tau..


    i follow uuuu heheh kalau rajin singgah la blog angah ye

    BalasPadam
  29. ini kembar monalisa...wakenebeb la plak

    BalasPadam
  30. hehe
    ada gaya2
    =p

    BalasPadam
  31. hahhahahhah...







    yo yo o jerk

    BalasPadam
  32. Lor..wakaka! cute juge kembar monalisa tu weh..

    BalasPadam
  33. addooiii...
    hans... vee seriously ingatkan betul...
    sekali terkena den...
    pagi2 dah buat vee gelak besau...

    hans, hans kena tag..

    BalasPadam
  34. mcm tu ya kembar monalisa...eee geli geliman.

    BalasPadam
  35. serius rasa nak lempang je gmbr second tu

    BalasPadam
  36. bahahahahaha...

    sengal sungguh kau!!!

    BalasPadam
  37. wow..ingtkn ia termasuk keajaiban dunia..

    BalasPadam
  38. huh..sangatlah nak sama
    isy...isy...
    kembar lain abad ye?

    BalasPadam
  39. adoyaiiiii...sikit punya senget daaa ini monalihans..

    BalasPadam
  40. hahaha.. senak perut aku.. hahaha

    BalasPadam
  41. hehehe...mmg serupa tp x sama.. :)

    BalasPadam
  42. omaigot hans ^_^
    hahaaha
    hhahah

    lebih manis dar biasa
    ^_^

    BalasPadam
  43. hahaha... mmg terbaik la gmbr 2.. serupa tp xsama ok.. heheh...

    BalasPadam
  44. wah.. kacak betul kembar monalisa tu.. hehhe..

    BalasPadam
  45. lima hari lima malam aku deman lepas nie

    BalasPadam
  46. hahaha...xley jual la tu gmba

    BalasPadam
  47. huduh gile!
    wahahahaha..
    =P

    BalasPadam
  48. CIS! terkena aku...
    hai monalihans ;)

    BalasPadam
  49. ayunyer monalihans ni kah kah kah

    senyum x hengat tu :p

    BalasPadam
  50. biar betik ko ni...haha~

    BalasPadam
  51. ko ni tak senonoh laa hehehe

    BalasPadam
  52. adeh ! mcm ner pelukis tu lupe nk lukis kembar die ni.....

    mcm2 ko nie..

    BalasPadam
  53. wakakakaka....
    mampir berehat sambil kenalan.

    BalasPadam
  54. hahhahha...senget!

    cun pic tu

    BalasPadam
  55. atoiiii..
    bule plak cmney eh..?
    mak ayah laen2 ke? :DD

    BalasPadam
  56. jelitanya monalisa ini
    pewiiittttt

    BalasPadam
  57. hahahaa,,,,cibai lu bro,,,

    hans lu kim salam syg kat kembar Lisa nie,,,kakakakaka

    BalasPadam
  58. eh macam pernah jumpa je kembar monalisa ni....hahaha

    BalasPadam
  59. haha lagi comel drp monalisa.:p

    BalasPadam
  60. MONALISA VERSI SERAM...:p

    mmg seram...haaa

    BalasPadam
  61. warggghhhhh...
    terbelit usus pakcik..
    ngiahahahahahahhahaha XD

    BalasPadam
  62. tibe2 la plak keluar monalihans..hehe

    BalasPadam
  63. hahaha..gila ahh x sama lagsg kembar x seiras ni huhu..ceh..pe2pn penat aku gelak ni huhu..

    BalasPadam
  64. ni karya leonardo da vinci jugak ker bro... hahaha PEACE...

    BalasPadam
  65. kalo letak muka aku...kompem sama ...

    BalasPadam
  66. keh3...
    cun arh pakxcik hans...
    terpana d citu...

    BalasPadam
  67. Weyhh..hans giler hot gmbar ko jd monalisa. Femes ko kalah leonardo d vincci dohh.. Haa jgn lupe kalu dpt duit utk gmbr ni ko kne bg aku komisenn.. Hehe

    BalasPadam
  68. ha hahahahaha hanj****! gile same muke! XDDD

    memang kawan ko keji rofl!

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com