Selasa, 11 Mei 2010

Tolong Bagi Tahu Aku Isu - Isu Sosial Dan Hak Asasi Manusia Di Malaysia

Tolong bagi aku idea 
sebab aku tengah mencari idea yang menarik 
untuk dibuat kajian.......

Kalau boleh isu - isu lama 
tetapi masih relevan untuk dikaitkan 
dengan waktu sekarang....

Tolong kasi idea yer.....
Thanks......

Contoh masa isu lagu Negaraku yang dinyanyikan Namewee...contohlah...itu dah ada orang buat..

Aku nak yang lebih daripada isu sebagai masyarakat..
Mungkin menyentuh kepada ekonomi, agama atau apa2lah.

4 ulasan:

  1. Isu sosial bagaimana tu Hans?

    Ada spesifik?

    BalasPadam
  2. ermm....xtau la nak bagi idea ape yg seswai...tp yg isu nk halalkan judi tu ok x?
    waa, dh tuka rlayout ek...tp shah rukh tetap x boleh tgl gitu

    BalasPadam
  3. lebihkan maklumat.... mau cari dalam lingkungan apa?

    BalasPadam
  4. malas nak recall balik kelas hak asasi dulu hans.. hahaha..

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.