Khamis, 27 Mei 2010

Tuan Punya Blog Kembali

Baru sampai ke bumi Alor Setar selepas bertolak dari dunia Shah Alam.

Mahu rehat sambil berfacebook kejap.

Nanti gua update lah apa yang gua rasa nak update yer.

Thanks semua rakan - rakan.

P/S : Tadi Aku Dapat Satu Bungkusan. Dan Ada Buku Zikir. Boleh Tahu Blogger Mana Yang Bagi? Sebab Tak Ada Nama.

13 ulasan:

  1. gmbr konvo kasi tunjuk weyy

    BalasPadam
  2. naz : aku xbanyak sangat bergambar tadi...so nak letak pun...tgok lah cam ner...

    BalasPadam
  3. wow dapat hadiah dari peminat misteri la tu

    BalasPadam
  4. aku bg tafsir quran. ada terima tak? hoho...

    BalasPadam
  5. waaahhh.. jejaka tampan nih sudah tentu ramai peminat rahsia kan :)

    BalasPadam
  6. wow 'blogger mana yang kasi'

    sah2 banyak peminat ni

    BalasPadam
  7. yekew???
    ko dh grad???
    besh2!!!!!
    tahniah!!!!!!

    BalasPadam
  8. waa.. ade secret admire.. ;D

    BalasPadam
  9. perhh..
    dah grad..
    sambung degree ke bro?

    BalasPadam
  10. wah dapat adiah.. welcome back.. hehe..

    BalasPadam
  11. gua....masih dibilik
    diselubungi suasana final

    huuuuu
    ^_^

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.