Isnin, 7 Jun 2010

Apa Rahsia Wang Nuffnang Anda Meningkat Mendadak Setiap Minggu

Haih! Tak pernah aku buat tajuk pasal nih pun. Haha. Aku bukan nak bagitahu korang tips sebab aku tak pernah kaji pun tapi aku nak tanya korang juga sebenarnya duit nuff nih dapat melalui click jer kan? Kalau buffered earning tu baru melalui berapa orang visitor yang datang blog kita kan? Ker aku salah?

Apa - apapun tadi terbangun lewat sebab semalam karok lagu jiwang OST LBS yang penyanyi Gio nyanyi tu sorang - sorang depan laptop semalam. Wakakakaka. Macam biasalah hari Isnin pastilah nak tengok duit nuff kan. Nak tengok naik berapa sen pula. Buka - buka tiba - tiba mata rasa macam nak terkeluar. Aku pejam celik dalam 3-4 kali. Kemudia cubit tangan. Tampar pipi. Lari setempat. Basuh muka. Macam - macam lah aku buat tapi aku harap korang tak percaya la apa semua yang aku buat tu sebab memang aku tak buat pun. Hahaha.

Apa aku nak bagitahu inilah 1st time aku dapat paling banyak dalam sejarah lah dan ini bukan buffered earning tapi hanya campaign biasa. Pelik juga aku. Sebab kalau ikut graf visitor nih macam biasa jer pun :-




Sebelum nih graf macam nih juga tapi dapat tak sampai pun RM1. Paling tinggi pernah dapat pun RM6. Itu pun waktu musim - musim orang click nuff sampai dapat amaran tu. Hahaha. Tapi minggu nih memang terkejut habis. Apa - apapun aku bersyukur jer lah dan terima kasih sangat - sangat pada korang semua yang rajin melawat, baca entry, komen dan click nuff aku nih. Terima kasih!

Yeah, pagi nih aku dapat 2 sampul surat yang besar - besar gedabak semua. Sampul pertama ialah pic konvo. Hahaha. Kacak jer tengok muka sendiri. Kuikuikui! Dan sampul kedua ialah HADIAHHHHH! Yehaaaaaa! Aku dapat hadiah saguhati untuk Contest Review Blog Zon Bebas dan terima kasih juga kepada Azizwan kerana turut terlibat dalam menganjurkan contest nih. Sorry tak dapat nak menggayakan gambar dengan baju tu sebab memory card tak dapat di detect dekat laptop nih. Apa - apapun baju tu cun gila. Bertambah - tambah kacak lagi aku lepas memakainya. Hohoho.

Apa - apapun, petang nih ada entry kejutan untuk anda. Entry apa? Rahsia. Hohoho.

P/S : Tiba - Tiba Rasa Nak Beli Pistol Dan Nak Tembak Kucing Di Atas Bumbung. Berak Atas Bumbung Boleh. Cuci Hari Nih Esok Berak Pulak. Haram Jadah Tul.

17 ulasan:

  1. wahhh...masyuk gila trepik ko..ahahaha

    BalasPadam
  2. wah dpt byk betul yerk..
    pastu dpt adiah kontest lg..
    tahniah2..
    aku pun dah mcm kecewa dgn nuffnang..
    hahah..
    dah 6 bulan..
    still xsmpi 80 sen lg..
    hahah..

    alah kau ni..
    buatlah tandas khas satu untuk kucing tu..

    BalasPadam
  3. yg per click, naik 2 rggit je minggu nih. dulu paling banyak pernah naik 8 rggit lebih. skang ni mmg lbh kurg 2rggit je tiap2 minggu.

    still alhamdulillah drpd lgsg takde.

    kalau BE. dah 2 mggu tak dapat. huhu. ntah bile akan dapat balik. hoho

    BalasPadam
  4. kejam gak ko nih nak tembak kucing heheee

    BalasPadam
  5. aku pun tk reti sgt bab nuff ni..
    kalau bertmbh happy..
    kalau kat takuk tu je, mulalah buat muka..
    lgpun blog aku xblog lawan blog ko yg femes ni..
    huuhuh..

    BalasPadam
  6. jangan tembak kucing itu.....beliau tak salah..tapi mak bapak dia yang salah...sapa suh mak bapak dia tak ajar berak dalam jamban...

    BalasPadam
  7. Mmg Rezeki lah..dh tu dpt hadiah lg..Alhamdulillah..

    Wah..ramai UV..cayalah..

    p/s : Jgn tembak kucing tu..sian dia.. ;)

    BalasPadam
  8. sama sama hans.... sebab mie klik klik nunag hans juugak... bla nak blanjer.. hehehehehe

    BalasPadam
  9. woha!!!!

    ahaks~

    terbaek la... hehehe

    aq lak setakat nih alhamdulillah.. setiap minggu 6 hinggit masuk.. ngehahhaa klik2 orang orang klik2 kita...

    hehehe

    err... fraud ke? lalalalalala~

    BalasPadam
  10. salam..bestnya tgk traffik setinggi tu.

    BalasPadam
  11. Huih..boleh kayoo nko yerk..kome dapek buat beli ais krim koneto saja untuk minggu ini..

    BalasPadam
  12. skrg ni mmg ciput arr bro...takpe...ko penah dpt buffered tak?ko kejar tu je dulu weh...
    aku nyer pun ciput gak tp coverlah dgn buffered aku...dulu2 jgn citer arr...hehe mmg byk bro

    BalasPadam
  13. hahahaha

    asal aku tertarek ngan ko nye P/S bawah ek??

    hahaha....lu goreng la kucing tu kwan,.,,,hahahahaha

    BalasPadam
  14. ni yg nak jelez ngn ko ni hans...hahha

    BalasPadam
  15. Mantap viewer kau weh... serius mantap

    BalasPadam
  16. masyukk tu jngn lupa blnja yaa..moga lebih murah rzki..hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com