Rabu, 9 Jun 2010

Apabila Streamyx Buat Hal.....

Adoi! Aku memang tekad nak membaca habis novel Nama Atas Kertas sebab ingat nak buat review. Alhamdulillah dah habis baca. Tapi bila nak buka blog tiba - tiba tak dapat.

Streamyx buat hal betul. Nih nak mengamuk nih. Rasa macam nak mencarut tapi entah. Sejak dua menjak nih jarang lah mencarut. Kalau melatah pun sebut benda lain. Hahaha.

Banyak benda nak update nih...nak sambung part ikan tu...nak sambung siri ADKDA...nak iklan product lagi...adoi....nih semua pasal streamyx..takkan setiap 10 minit nak pos entry baru kut? Adoi.

Aku tengok Gelora Di Hati Sara kejap...Pastu Showdown and after that baru aku update. Hohohoo.

P/S : Kenyang Perut Suka Hati.

14 ulasan:

  1. Streamyx mmg ade prob ke hari ni..dari pagi tadi asik ade problem loading page.huhu

    BalasPadam
  2. kaya pulak tu haha iklan masyuk kan

    BalasPadam
  3. heee.stremyx kite pon wat hal
    hm

    BalasPadam
  4. sabo hans.. Sabo..

    Aku pun ngah ngadap showdown nih hehee

    BalasPadam
  5. ri ni tenet mmg wathal kot...

    tmpay den ni pun lombab smcm ja...

    huhuhu...

    BalasPadam
  6. sabo2..
    wa pkai berukband neh pon lembap tahap cipan beranak lapan da neh

    BalasPadam
  7. ape lg.. gunalah wireless curi2 yg ada berdekatan dgn rumah anda.. hehehe

    BalasPadam
  8. ak pantang kalau streamyx buat hal! mmng nk cari nahas lah TM customer service tuh nnti . hentam ckp2 baru tau..

    byk dowh otak si hans nihh. mcm2

    BalasPadam
  9. sabaq hans...uhuhu...brodben aku lagi menggilerzz..rasa cam nak patahkan je...line gprs je kat umah aku..adoiii....aku nak buka ruang komen ko pon 10 kali tekan refresh..huhu

    BalasPadam
  10. streamix umah aku penah gak wat hal. dalam 4 hari la tuk baikpulih..

    BalasPadam
  11. rmi dok check result kot, tu yg slow sume internet.. ehhehe..

    BalasPadam
  12. Kenyang perut... buncit la tak lama lagi

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com