Khamis, 3 Jun 2010

Blog Ini Akan Ditutup! Harap Maaf! Aku Dah Tak Boleh Menanggung Beban Yang Besar Ini!

Hahaha. Aku dah faham ini mesti aku kena maki kaw - kaw nih dengan korang. Budget nak tutup blog lah kan? Tak adalah. Saja ahh aku buat tajuk panjang 2 marhalah macam tu. Saja nak tengok korang sayang aku ker tak? Wakakaka. Tak leh blah kan ayat diatas nih.

Aku rasa jumlah entry untuk 2 hari nih dah macam jumlah entry untuk 2 minggu. Punyalah banyak kan? Kuikuikui. Aku nak rehat jer bukan nak tutup blog pun. Rehat pun tak lama. 5 minit lepas nih adalah entry baru tu. Hahaha. Aku tak tahu kenapa tapi aku nak cakap aku suka berblog sekarang. Seronok bila dah dapat jadi kawan blogger - blogger yang sempoi - sempoi nih.

Contoh macam 'idola blogger aku', 'bro shuffle, bro dobi', 'sis kaki bisness', 'bro ustaz', 'pemimpin hantu', 'cik mutiara laut', 'cik kebun', 'abang somtam', 'cik kucing', 'moyang' dan macam - macam lagilah. Saja aku letak nama tu. Mungkin korang tahu korang siapa atau korang tak tahu pun. Tapi, serius! Gembira dapat kenal korang semua. Korang memang best.

Okaylah! Aku nak baca novel Nama Atas Kertas nih. Dah masuk muka surat ke-105 dah. Gila pembunuh dia psycho mampus. Aku pula naik cuak baca. Haha. Apa - apapun thanks semua. Seronok dapat kenal korang dekat sini. Ada salah silap aku minta maaflah. Aku memang suka menyakat. Tapi kalau orang menyakat aku tak boleh. Aku jer boleh. Hahaha.

Assalammualaikum.

25 ulasan:

  1. dah agak dah.
    mesh sini dahi nak pelekuk dengan batu bata.
    haha.

    BalasPadam
  2. ni bagi wasiat ke aper?
    wa tetiba terasa nak bagi jurus lintang!


    zas zas zas


    >>___<<

    BalasPadam
  3. dah tau dah teknik ang..

    BalasPadam
  4. yo yo'O je...nak tutop konon!
    hahaha...
    gler ah...
    reproductive nye!
    ade je entry baru...

    BalasPadam
  5. hohoh.. nak tutup blog ke. tak tido 2 malam la after tu~
    -----
    I Won 4 Tickets - Toy Story 3D

    BalasPadam
  6. Lu bikin gua suspen la bro. kuikuikui

    BalasPadam
  7. den baru ingat nak nanges air mate darah tadi wakakakaa!!!

    BalasPadam
  8. sjk ble ko meroyan dgn novel ni?.

    BalasPadam
  9. moyang tu msti kacak bergaya kan?

    BalasPadam
  10. ceyhh.. terkezOOoot den..
    alahai rehat 5min jep.. memg blogger tegar la hans nih..

    BalasPadam
  11. tu dia ayat lasst nak menang jer hahaha gua pun tanak mengaku kalah gua lawan sakat lu haha

    BalasPadam
  12. uits nasib baik tak.. hahah,,, buat suspen macam citer novel tu ker.. hahha..

    BalasPadam
  13. aku baru igt nk kumpul2 blogger buat majlis perpisahan utk blog ni..rupanya2 tak tutup pun..haha

    BalasPadam
  14. dah agak dah dari awal.

    bukak pun sebab nak tulis comment!

    meh hans, aku debuk kau cukup2!

    bahahahahaha...

    seronok juga baca blog kau!!!teruskan berblogging hans~

    BalasPadam
  15. cait... bikin suspender ajek..
    ingatkan betol2 tadik..
    apepun enty ni lawaklah..

    abang somtam..hahahaaaaaa..tu yang paling kelakar...

    BalasPadam
  16. Oit... aku tak add lagi kau kat FB

    BalasPadam
  17. cesss..... wakena beb.....

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com