Isnin, 7 Jun 2010

Bukan Setakat Michael Jackson Jer Ada Klon...Rajnikanth Pun Ada Klon

Siapa yang kenal dengan hero tamil pujaan ramai makcik - makcik di Malaysia nih? Siapa lagi kalau bukan Rajnikanth yang memang bergaya di dalam setiap aksi lawan dan lucu dalam setiap filem. Dalam dunia ni aku rasa tak ada siapa boleh berlawan macam dia. Punyalah hebat. Kau hantar gangster 5,000 orang pun mesti dia menang juga.

Rajnikanth nih lebih kuat dari segala Man - Man dekat dunia nih seperti Superman, Cicakman, Spiderman dan Batman. Diorang nak lawan 2 orang pun punyalah bersusah payah. Kalau Rajnikanth? Relax jer kut. Kena tembak 5 das peluru pun boleh berlawan lagi. Mana aku tak kagum dengan dia. Hahaha.

Jadi, nih serba sedikit biodata tentang Rajnikanth nih :-




Nama  Sebenar : Shivaji Rao Gaikwad

Tarikh Lahir : 12/12/1950

Waktu Lahir : 11.54 P.M

Tempat Lahir : Bangalore

Tinggi : 5 Kaki 9 Inci

Status : Berkahwin

Anak : Ada 2 Orang

Filem : 
Banyak Filem Yang Best Tetapi Filem Sivaji The Boss Telah Meletakkan Beliau Sebagai Pelakon Kedua Yang Mendapat Bayaran Tertinggi Di Asia Selepas Jackie Chan

Sekarang beliau sudah tua dan masih belum ada pelakon yang mampu menggantikan tempat beliau. Namun, aku dengar khabar angin yang bertiup kencang baru - baru ini menyatakan ada seorang rakyat Malaysia bakal menggantikan beliau di dalam arena seni nih. Korang tak percaya? Cuba tengok gambar dekat bawah nih :-


Hah! Tu dia! Dah terbukti Rajnikanth sudah ada pengganti. Mungkin lepas nih akan ada filem Sivaji The Boss Ke-2 pula.

P/S : Terima Kasih Pada Member Gua Si Erna Kerana Hasil Kerja Tangan Anda Ini. Hohoho.

57 ulasan:

  1. siapakah orang malaysia itu? mcm ko je?

    hahahahhahaa

    tapi siyes... rajhinas nih memang kuat gile....

    hahahahhaa otai tuh... ngehahha

    BalasPadam
  2. HAHAHAH!
    NAK SGT EK..
    x pe..
    ak doakan !!!!

    BalasPadam
  3. tak silap i,
    rajhinas tu ada blog gak taw.
    feymes gak blog dia..
    hahaha

    BalasPadam
  4. haha..semoga ada orang ambil ko berlakon..

    BalasPadam
  5. hahahaha...sbijik weh...

    mmg bakal jd pganti ek...

    sama tu....

    kompom la pasni de sivaji the bos2..

    hehehehe....

    tp dia mmg terer kan....


    hantar je bape rmai...

    pasti dia leh tntang...hehehe

    hrap pgantinya kebal juga..:)

    hehehehe...

    Kenal den??

    BalasPadam
  6. hahaha..bole la rajnihans..tpi misai tu kena tebal sikit lg hhihih

    BalasPadam
  7. hahaha...kalau kelat sivaji the bos kedua..kasi tau aku.nak tengok..haha..lawak la ko nie..

    BalasPadam
  8. ahah . .
    terbaeek ah . . kui3

    BalasPadam
  9. sis tgh marah.. tp tgk picture tuh adus gelak terus... jom tgk entry baru sis

    BalasPadam
  10. bile nak belakon nie hans..? hakhak.. masuk tv bleh la nak vote2.. menang anugerah bintang popular ke..

    BalasPadam
  11. wakaka...ko mmg minat belah2 sana ke weh...haha

    BalasPadam
  12. hahaha..
    mmg hmpir sma la..:)

    BalasPadam
  13. wakakaka.
    seriously korang adik beradik ek?
    ahha~

    BalasPadam
  14. hehe...hensem2...

    hero tamil ni best kot..aku suka tgk cita tamil klu dia jadi hero...gagagaga

    BalasPadam
  15. hebak la...mcm pelakon industan...hu3

    BalasPadam
  16. mmg peminta setia cite tamil la hans ni.... hehe

    BalasPadam
  17. hahaha...hallo macha,lu memang terbaik ar...maju la hans untuk filem tamil..huhu

    BalasPadam
  18. wahh lg ensem kot dr yg ori :)

    BalasPadam
  19. terkeluar muntah hijau dr mulutku.. mengapakah?

    BalasPadam
  20. Weh..itu macam Nargish ..pelawak Tamil era 60an dulu..

    BalasPadam
  21. hans...aku pening la...
    adakah kerana aku melihat gambar yg tidak di ingini??

    BalasPadam
  22. woih..sakan hang photoshop skang ni naa..

    nooohh..amik hang..RAJNIHANS..hahaha

    BalasPadam
  23. dia ni ke yang berlakon dalam padaiyappa tuh?dahsat tol...hahha..
    bwh tu gambo ko ke?ekeke

    BalasPadam
  24. ko peminat drama tamil no 1 ker hans...


    hakk..hakk..ak stiap kali tgk citer tamil..mmng asyik gelak jer...
    ntah aper2 aski entah...klkr dow

    BalasPadam
  25. Hak Ni Aku Xeran sgt,,,


    lantak ko la,,,tapi paling aku kesah

    ko peluk Lisa tu bai??

    pedeh ulu hati gua nengok,,,kakakaka

    BalasPadam
  26. wakakakakakakakakakakakakakakaka



    ok tu je.

    BalasPadam
  27. aku rasa nak lempang je tgok rajni versi msia..

    BalasPadam
  28. .....ensem3....ehehehe

    BalasPadam
  29. muahahahahhaha....macam rupa pelakon tamil aje kat seblah kiri tue...ahahahha....klaka ar.....
    klonnyer dah berape filem berlakon ea? ahahaha,...:P

    BalasPadam
  30. hahahaha.. penat aku baca.. ceh.. tertipu juga akhirnya..

    BalasPadam
  31. haha. bagi penampar periuk boleh? keh33

    BalasPadam
  32. hahahha... tak boleh belah... cerita yg paling besh aku tgk.....PADAYAPPA... melekat sampai sekarang kot.... hahaha

    BalasPadam
  33. hahahha... tak boleh belah... cerita yg paling besh aku tgk.....PADAYAPPA... melekat sampai sekarang kot.... hahaha

    BalasPadam
  34. rajnikant ni kalu die senseng kain die mmg maknenye menang la pegaduhan die tuh..


    pesal entri ni mcm sial jer aku bc..ahahahaha

    BalasPadam
  35. eh.. macam pernah ku jumpa tp dimana ya? pasal entri ni, ok... idea baik punya tu...

    BalasPadam
  36. Hahaha...Blh tahan rakyat Malaysia yg mengganti kan tmpt beliau tuh..Sejibik.. hehe.. :D

    BalasPadam
  37. perbezaan ialah hidung tak mancung,
    tak de misai,rabun jauh..
    huuhuhu..
    jgn marah ye rajnihans!!

    BalasPadam
  38. Wah... terbaek la gambar klon tu

    BalasPadam
  39. hhehe...
    penah layans gak cter die
    :P

    BalasPadam
  40. wakaka sesuai la tu nama pun mcm nak sama ekeke..tp kan weh dak rajnikhant nih plg tak bole lupa arr dia punya efek bunyi selendang tu wakakakaka

    BalasPadam
  41. wakaka.....baik punya klon....

    BalasPadam
  42. rajnikandh adalah idola ucle dari zaman uncle kecik lagi hahahahha..sampai sekarang uncle atk miss lagi tgk citer dia..mmg payah lah pelapis bintang hindi nak menyaingi beliau..

    BalasPadam
  43. hahahaha! sat monahans.. sat hero tamil ni..hahahhaa :p

    BalasPadam
  44. aku kenal dgn rajnihans.. aku selalu lepak blog dia yg famous tu.. xsabar aku nak tgk dia ni berlakon.. sah2 jackie chan pun dah turun takhta untuk bayaran termahal di asia.. hahahah....

    BalasPadam
  45. hahahahaaadoooiiiii!!!!

    cukup klaka

    heheee

    BalasPadam
  46. adooiii... hans ni pagi2 dah buat vee tergelak besar...
    hehehe

    BalasPadam
  47. simpan la misai wey. haahaha

    BalasPadam
  48. kalau kau ada misai tebal, dengan spek mata hitam, mesti rajnikanth sembah ko lah hans!

    heheh.

    BalasPadam
  49. Mr. Jaguh..

    kami gelar jejaka ni jaguh..
    kena pk nak beri apa gelaran utk jejaka pelapis tu..

    Mr. Jaguh-2 kut..
    huhu

    BalasPadam
  50. wakakakka,,,Padayapa..dush..dush

    BalasPadam
  51. haha..lawak siot..cuba edit bg jadi sivajihans verse botak weii..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com